2777
2789
عنوان

خاک تو سرم چرا نمیخوابم من

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 34 پست

من قرار بود امشب زود بخوابم که مثلا فردا زود پاشم کلی کارای موندمو انجام بدم سر شب ۴ ساعت خوابیدم الان خوابم نمیاد تا چند دقیقه پیش داشتم با دوستم چت میکردم که اونم خوابش برد گفتمبیام یه سری به اینجا بزنمبعدش به زورم که شده بخوابم

وای بچه منم ۸بیدار میشه منم نمیدونم چرا بیدارم

نکنه شمام دلت گرفته نمیتونی بخوابی

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من قرار بود امشب زود بخوابم که مثلا فردا زود پاشم کلی کارای موندمو انجام بدم سر شب ۴ ساعت خوابیدم ال ...

کم خوابی؟ با ۴ ساعت سیر شدی از خواب؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

کم خوابی؟ با ۴ ساعت سیر شدی از خواب؟

سیر که نشدم همش خمیازه میکشم ولی خوابم نمیبره

اتفاقا خیلی خوابمزیاده دوستمهمیشه میگه تو هرچقدرم بخوابی بازم عین خرس خوابی از خواب سیر نمیشی 😂

من اون موقع که خوابم بیاد نرم تو رختخواب دیگه سخت خوابم میبره

جای بد ماجرا اینه که گرسنم شده. چی بخورم نصف شبی. 😂 تا بقیه رو بیدار نکنم نمیخوابم مثل اینکه

سیر که نشدم همش خمیازه میکشم ولی خوابم نمیبره اتفاقا خیلی خوابمزیاده دوستمهمیشه میگه تو هرچقدرم بخوا ...

خرس😂😂چه تشبیهی

برید بخوابید خودتون دلیل شو میدونید😂😂😂تا کتک نزدم برید

دست بزن داری پس🫤😂

خرس😂😂چه تشبیهی

واقعنم عین خرس شدم همش خوابم هرچقدرم میخوابم بازم خوابم میاد

مثلا صبح تا ساعت ۱۱ ۱۲ خواب باشم دوباره شب ساعت ۹ خوابم میگیره تازه بعضی روزا وسط روزم خوابم میگیره

اعصباتی بشم اره😂

اعصابتو کنترل کن خواهرم. آروم باش😂

واقعنم عین خرس شدم همش خوابم هرچقدرم میخوابم بازم خوابم میاد مثلا صبح تا ساعت ۱۱ ۱۲ خواب باشم دوباره ...

واقعا؟ شاغلی؟ اگه نیستی شاید بدنت کمبود ویتامین داره