جویبارخانم مدیر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3923 عنوان خاک تو سرم چرا نمیخوابم من | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 34 پست ساعت ۱۰ میخواستم بخوابم ولی تا االان بیدارم🤕🤧 من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ 1404/09/14 | 02:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3923 خخخخخ من ضعف بکشتم عمرا پاشم یه چی بخورم دلم میخواد نون بربری گرم کنم با پنیر بخورم. وای خیلی گشنمه سر شب شام خوردیم.😂 میترسم بیدار شن من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
reyhoni14 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1539 واقعا؟ شاغلی؟ اگه نیستی شاید بدنت کمبود ویتامین داره نه نیستمواقعا نمیدونم چرا انقدر جدیدا میخوابم یه یک ماهی شده انقدر زیاد شده خوابم چه ویتامینی؟
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3923 نه نیستمواقعا نمیدونم چرا انقدر جدیدا میخوابم یه یک ماهی شده انقدر زیاد شده خوابم چه ویتامینی؟ مثلا اگه تیروئیدت کم کار شده باشه یا از لحاظ روحی حالت خوب نباشه،کسل و خواب آلود میشی.ویتامینا مثلا ویتامین دی پایین باشه کسل میشی و... من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
reyhoni14 عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1539 مثلا اگه تیروئیدت کم کار شده باشه یا از لحاظ روحی حالت خوب نباشه،کسل و خواب آلود میشی.ویتامینا مثلا ... تیروئید که مطمئنم درسته از لحاظ روحی هم آره حالت خوب نباشه به هم میریزه خوابت ویتامین دی هم فکر نکنم چون اینجا آفتاب وسط فرق سرمونه آپزمیشیم انقدر آفتابش تیزه