2777
2789
عنوان

شوهرم رمانتیک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 19 پست
قربونت عزیزم چون اول زندگی کامل لمس کردم میفهممت برا همین بهت میگم سره این چیزا خودتو اذیت نکن خصوصا ...

ععع چه قدر خوب شد اینو گفتی اره منم اول زندگیمه. پر بغض بودم

خدا بهت نور وبرکت بده که قدری دلمو آروم کردی🥲❤️

ععع چه قدر خوب شد اینو گفتی اره منم اول زندگیمه. پر بغض بودمخدا بهت نور وبرکت بده که قدری دلمو آروم ...

قربونت عزیز دلم زندگی در کنار سادگی خیلی سخته من خودم بعد چن سال تازه یسری چیزا رو یاد گرفتم ارومتر شدم فهمیدم چقد اولا سره چیزای ساده غصه میخوردم الان صبورتر شدم

راجب حرفای عاشقانه که گفتی میتونی با سیاست همراهش کنی

یه تاپیک هست مال کار بر رویا اسمش تاپیک تجربه رویایی به من خیلی کمک کرد تونستی بخون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونت عزیز دلم زندگی در کنار سادگی خیلی سخته من خودم بعد چن سال تازه یسری چیزا رو یاد گرفتم ارومتر ...

آهان اره ادم اولش بیشتر غصه میخوره خداروشکر الان ارومی ایشالا روز به روز زندگیت با همسرت بهتر از قبل بشه.باشه حتما میخونم مرسی

آهان اره ادم اولش بیشتر غصه میخوره خداروشکر الان ارومی ایشالا روز به روز زندگیت با همسرت بهتر از قبل ...

مرسی عزیزم چالش یوقتایی بوجود میاد ولی بازم سعی میکنم راه زندگیو یاد بگیرم ایشالا تو هم زندگیت قشنگ و قشنگتر بشه

مرسی عزیزم چالش یوقتایی بوجود میاد ولی بازم سعی میکنم راه زندگیو یاد بگیرم ایشالا تو هم زندگیت قشنگ ...

اره چالش که نمیشه اصلا نباشه طبیعیه که باشه.

مرسی عزیز دلم