2777
2789

متولد ۷۶ ام خواستگار هم داشتم ولی انگاری جور نمیشه نمیدونم واقعا آخه من عیب و ایرادی هم ندارم نمیدونم چرا یه مورد مناسب ندارم من نجیب زندگی کردم حقم این همه حقارت و تیکه و کنایه مرد نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه اقوامیمون پسر و دختر همو میخواستن 12سال این پسر برا دختر تلاش کرد که بدستش بیاره یا خانه پدر قبول نمیمرد یا خانواده دخار یا یه مشکلی برمیخورد خلاصه این 12سال خیلی تلاش کرد و اخر شد دیگه موقع عروسیش رسید موقع برگشت به خونه پسر ازهوش میره میبرنش بیمارستان میفهمن تومار داشته الان ترکید و کل اعضای بدنشو درگیر کرد تا دوماه کما بود و دوهفته پیش فوت شد

دورت بگردم این چه حرفیه.خدانکنه حقیر باشی.یک چیزیو میدونم و خیلی بهش اعتقاد دارم اونم اینه که هرگز ازدواج نکردن خیلی بهتر از اینه که بخاطر حرف مردم و یا اینکه فکر کنی دیر شده خدایی نکرده با یه ادم اشتباه ازدواج کنی.امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد به زمان بندی خدا اطمینان کن.