2821
2789
عنوان

حالم بدهههههه

75 بازدید | 7 پست

من ۵ ماهه با ی پسری در ارتباطم از همون اولش گفت ی مدت دیگه به خانواده هامون بگیم،شهرامون حدود ی ساعت دوره از هم چند بار بخاطر من اومده ی دور زده رفته اصلا همو ندیده بودیم خلاصه به خانواده هامون گفتیم، جفتمونم دانشجوییم حالا به ی سری مسائلی خورده بود من پشتش موندم کمکش کردم ،چند روز پیش اومد گفت میخوام بیام جلو دانشگاه ببینمت شده از دور،مهم نیست فقط ببینمت گفتم باشه خلاصه اومد ظهر بود موقع برگشت اسنپ گیرم نیومد گفت بیا من اسنپت دیگه مجبور شدم رفتم خیلیم خجالت میکشید هیچی نمیگفت برد گذاشت نزدیک خونمون برام کادو گرفته بود گفت ی لحظه وایسا ی بغل کوچولو کرد ن اینکه محکم بغل کنه لمس کنه ن کاپشن تنم بود🥲بعدش گفت مراقب خودت باش و رفت اینم بگم اصلا راجب چیزای دیگه حرف نمیزنه ،روز بعدشم باز اومد شهر ما از پشت پنجره دیدمش رفت بار

خب الان تموم شد چرا حالت بده ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اگر درمورد چیزی حرف نمیزنه پس تو این پنج ماه چیکار میکردید ؟ آرش سوال بپرس بگو اگر قصدتون جدی هست باید خودمون با خانوادها آشنا بشیم ... خانوادگی همو ببینیم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر درمورد چیزی حرف نمیزنه پس تو این پنج ماه چیکار میکردید ؟ آرش سوال بپرس بگو اگر قصدتون جدی هست با ...

سنمون کمه من ۱۹ اون ۲۰ ،منظورم از چیزی نگفتن اینه که چیزای دیگه ای نمیگه هوس نیست تو حرفاش،وگرنه کار میکنه تلاش میکنه،درس میخونه برا آیندش،خانواده هامون که گفتیم بهشون هم من هم اون گفتم نیاز باشه بگو حرف بزنیم

نمیدونم،میگن ازت سو استفاده میکنه ولی من میگم اگه سو استفاده میکرد انقدر صبر نمیکرد اصن خجالت نمیکشی ...

ببین الان فقط خود پسره نیست عزیزم ... خانواده اش هم خیلی مهمه باید بهش بگی اگر قصدت جدی هست برای چند سال دیگه ... چون راهمون دور هست خانوادگی با هم رفت و آمد کنیم ... این تنها راهی هست که مطمعن میشی واقعا دوستت داره یا نه ..اما من میگم فعلا به دلت راهش نده بذار عقلت تصمیم بگیره و انالیزش کنه ... واقعا نمیشه از طریق پشت گوشی آدم ها رو شناخت شما باید ارتباط حضوری هم با خانواده داشته باشید

سنمون کمه من ۱۹ اون ۲۰ ،منظورم از چیزی نگفتن اینه که چیزای دیگه ای نمیگه هوس نیست تو حرفاش،وگرنه کار ...

شما باید تو این دوران هرچقدر که میتونید همو بشناسید ... حالا لزوما لازم نیست ازدواج کنید اما عزیزم اگر واقعا قصدت این هست که چند سال دیگه ازدواج کنی باید خانوادگی با هم ارتباط داشته باشید ....