2777
2789
عنوان

همکلاسم گفت همسر آیندت می‌تونه روت سلطه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
نه بابا از شناخت این مدت گفت

عزیزم آدم نمیتونه خودشو دقیق موشکافی کنه بعد یکی که تا به حال باهات اونقدر نزدیک نبوده بتونه از ویژگی هات بگه؟

دکترای روانشناسیم بعد از چند جلسه صحبت و بررسی تمام زاویای شخصیتی طرف مقابل تازه به یه جمع بندی میرسن

من که هیچ کدوم از این کلاسای آبکی رو قبول ندارم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نه عزیزم😂به اندازه سن و تجربه خودت نظر دادیبد نبودهمنظورم اینه که نظراتتو کسی بخونه متوجه میشه سن و ...

آها

آخه همه بهم میگن

حتی خود همکلاسی هامم بهم میگن بچه

خیلی با رفتار هاشون اذیت میشم

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آدم نمیتونه خودشو دقیق موشکافی کنه بعد یکی که تا به حال باهات اونقدر نزدیک نبوده بتونه از ویژگ ...

آها خب خداروشکر

خیلی ناراحت بودم و عزا گرفته بودم

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

آها خب خداروشکر خیلی ناراحت بودم و عزا گرفته بودم

اصلا گوش نده اگرم میخوای بیشتر درباره خودت بدونی و نمیتونی خودت به نتیجه برسی برو یه روانشناس کاربلد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اصلا گوش نده اگرم میخوای بیشتر درباره خودت بدونی و نمیتونی خودت به نتیجه برسی برو یه روانشناس کاربلد

اره حتما مبرم

روانشناس بهتر راهنماییم میکنه

مرسی از راهنماییتون

آها آخه همه بهم میگن حتی خود همکلاسی هامم بهم میگن بچه خیلی با رفتار هاشون اذیت میشم

هر کسی یه زمانی شخصیتش کامل میشه

بعضیا زودتر بعضیا دیرتر

توجه نکن ولی روی رشد فردیت تلاش کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره حتما مبرم روانشناس بهتر راهنماییم میکنه مرسی از راهنماییتون

خواهش میکنم😘😘

هر کسی یه زمانی شخصیتش کامل میشهبعضیا زودتر بعضیا دیرترتوجه نکن ولی روی رشد فردیت تلاش کن

ممنونم❤️