2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از آداب دعا اصرار در دعاست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ازدواجم رو خیلی به زور ازش خاستم ولی اصلا قسمت من نبود تو اون سن ازدواج کنم و بعداز اون فهمیدم ازدواج زوری نیست که از خدا بخواهیم. هر موقع موقع اش برسه اتفاق میوفته

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

ببین منم اینو زیاد میشنوم ک میگن با اصرار چیزیو از خدا نخواید

پس تکلیف تلاش چی میشه؟

مثلا برا رسیدن ب عشقت اینو میگن ولی برا استخدامی اینو نمیگن

مثلا میگن قسمتت باش نبوده ولی برا استخدامی میگن درس نخوندی پس چرا اونمنمیگن قسمتت نبوده؟

من ۴ سال برا استخدامی خوندم و شاید بالغ بر ۲۰۰ آزمون استخدامی ثبت نام کردم و رد شدم تا بالاخره قبول شدم

ولی مثلا منو عشقم ۴ سال تلاش کردیم ۳ بار اومدن جلو بقیه بهمش زدن بعد نیگن حتما خواست خدا نیست و قسمتتون نیس

یکی منو قانع کنه

ازدواجم رو خیلی به زور ازش خاستم ولی اصلا قسمت من نبود تو اون سن ازدواج کنم و بعداز اون فهمیدم ازدوا ...

پس ینی نباید رو یه چیزی به خدا اصرار کرد

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بله خیلی مفصله من میخواستم برای کارورزی دستیار دندانپزشکی تو شهری که دانشگاه هستم کلینیک میرم ... ما حتی آشنا هم داشتیم ولی هرچقدر تلاش کردیم انگار همه درها بسته بود ... خلاصه تو شهادت حضرت فاطمه دو هزارتا صلوات فرستادم که کار جور بشه ... کار رو رفتم اما کلی به درسمم ضرر خورد اصلا جون نداشتم درس بخونم ... معدلم پایین اومده و به جای هست ترم من ۹ ترمه دارم تموم میکنم ...

خیلیا میگن هیچ چیزی با اصرار از خدا نگیرید

خدا مثل ما آدما لجوج نیست بگه باشه اصرار میکنی پس بدشو بهت میدم

نه خدا اینجوری نیست

اتفاقا اصرار در دعا از آداب دعاست

و اون بد شدن از طرف خدا نبوده علل و عوامل دیگری داشته

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

پس ینی نباید رو یه چیزی به خدا اصرار کرد

من فکر میکنم اگه به صلاح نباشه زوری هم دعا کنی اتفاق نمیوفته. و آره من نظرم اینکه زوری چیزی رو از خدا نخایم. چون من تجربه خوبی نداشتم. بعد از اون ازدواج که زوری از خدا خواستم اتفاق بیوفته و طلاق گرفتم فهمیدم حتما صلاح نبوده من تو اون سن و با اون فرد ازدواج کنم و حتی قبل عقد هم نشونه هایی از طرف اون خونواده دیدم که خوب نبود ولی توجه نکردم و به طلاق منجر شد

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
خدا مثل ما آدما لجوج نیست بگه باشه اصرار میکنی پس بدشو بهت میدم نه خدا اینجوری نیست اتفاقا اصرار در ...

نه منم نگفتم خدا داره به بندش لج میکنخ

منطورم همون صلاح بندست

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
نه منم نگفتم خدا داره به بندش لج میکنخ منطورم همون صلاح بندست

اکه صلاح نباشه که نمیده

بالاخره علل و عواملی باعث خراب شدن اون خواسته میشن

اکع کسی مقصر باشه عذاب میشه

انسان ها اختیار دارن و ممکنه با سواختیارشون باعث سختی دیگران بشن