bud مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15367 عنوان تورکا یه لحظه اینو معنی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست گُزلرین قوربانیعنی چیی اخه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ دیروز | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس_گلی۸۲۲۸ عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 5654 نمیدونم یعنی عاشقمه؟ ازداوج میکنمممم خداا اروم باش اروم 😂ایشالا هر چی به صلاحته برات ارزوی خوشبختی میکنم if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15367 باید میگف بودلاروا قوربان.خانوم بود نه مرده باباهمه چی از یه دعوا شروع شد من اصلا حسی بهش ندارم هیچ ولی دوست دارم یکی عاشقم باسه یه بارم که شده میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15367 اروم باش اروم 😂ایشالا هر چی به صلاحته برات ارزوی خوشبختی میکنم اخه دوسشم ندارم کهه😭 ممنونم ازت گلمحس میکنم نیاز دارم یه بار یه نفر عاشقم بشه کمبود گرفتم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️