دوستان کیا آنفولانزا گرفتن من بیشتر از یه هفتس درگیرم چنبار دکتر رفتم مرتب دارو و دمنوش گیاهی میخورم
تب و لرز و استخون دردم بهتره ولی قفسه سینم و گلوم خیلی خیلی وحشتناک میسوزه و درد میکنه حس میکنم کل گلو و ریه هام عفونت کرده اونقد سرفه زدم گلوم زخمه همشم خلط میاد خسته شدم کیا مث منن چکار کردین
از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دختر منم گرفته عصری بردم دکتر اما شبی بالا اوردنمیدونم چیکار کنم فردا هم جمعسالهی هم شما هم دختر من ...
ممنونم عزیزم ان شاءالله
دخترت چند سالشه
از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤
منم الان دپ هفتسس دوبار دکتر رفتم ده تا آمپول زدم ولی خوب نمیشم
من کرونا گرفتم انقد قفسه سینم اذیت نشد انکار نمیخاد هیچ جوره بره
سرفه ش طول میکشه به دونه وبارهنگ بریزتوفنجون آب جوش بریزبذارلعاب بندازه چندین باربخور خیلی خوبه شربت ...
ممنون عزیزم
اینم امتحان میکنم
دیگه واقعا بریدم