نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
معمولی با نمکه انشاالله هم شما هم ایشون خوشبخت باشید
اسم هم پیش میاد بلاخره ۶ ساله منم اوایل رابطه یبار اسم اکسمو اشتباهی به همسر الانم گفتم هیچ وقتم هیچی نگفت
اصلا هم دلم باهاش نبود فقط طبق عادت اسمش چرخید تو دهنم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
برای کی؟ شاید دو طرفه تصمیم گرفتن شاید اصلا دختره نخواسته و در هر صورت زندگی همینه آدما حق تصمیم دار ...
برای دختره..درسته شاید باهم تصمیم گرفتن..منو یاد دوستم انداخت ..۷ سال با پسره بود زمانی که پسره به معنای واقعی کلمه هیچی نداشت..نه هیکل نه پول نه هیچی پسررو ادم کرد پسره بعد ۷ سال ک وضعش خوب شد هیکلش و قیافش خوب شد رفیقمو ول کرد رفت با یه دختر دیگه ..حالا دختره خوشگلتره ولی اینو میگم بعضی پسرا بی وفان.
برای دختره..درسته شاید باهم تصمیم گرفتن..منو یاد دوستم انداخت ..۷ سال با پسره بود زمانی که پسره به م ...
درسته دختر این مدلی هم من زیاد دیدم خودمم تو رابطه ای بودم که همه چیشو باهام ساخت اما گفت نمیشه اما من پذیرفتم آدما میتونن تصمیم بگیرن برای همین به نزدیکانم میگم اگه بعد یه سال طرف جدی نشد رابطه رو تموم کنید
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید