2777
2789
عنوان

به آجیل علاقه ای ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 42 پست
ممنون عزیزم باشه اگه بتونم میذارم مرسی 💙

خواهش میکنم

تو کم میخوری و خوشت هم نمیاد

پس مدت زیادی میمونه برات

کم بگیر

من در حد ۱۰۰ گرم ۲۰۰ گرم بادوم گرفتم مثلا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تعجب کردم یه قاشق نوشته بعد فکر کردم لابد بیشتره و برنامه اینو به عنوان سمپل نوشته 😁تو ذهنم داس ...

🤣🤣

از هیکلم خیلی بدم میاد خیلی

متنفرم

ورزشم میکنم یماهه

باشگاه نه

با ماهواره روزی بیست دیقه

ولی تو پریودی نکردم

خیلی بخاطر هیکلم ناراحتم 😓😓😓

خواهش میکنمتو کم میخوری و خوشت هم نمیاد پس مدت زیادی میمونه برات کم بگیرمن در حد ۱۰۰ گرم ۲۰۰ گرم باد ...

انقدر از درختی بدم میاد باز هندی و زمینی بهترن 😂

خامم که دیگه فاجعه است

باشه عزیزم

انقدر از درختی بدم میاد باز هندی و زمینی بهترن 😂خامم که دیگه فاجعه استباشه عزیزم

بادوم هندی کالری خیلی بالاتری داره

بادوم درختی خیلی مفیده ، میتونی بذاری توی آب بعد خوشمزه تر میشه

پوستش راحت کنده میشه

حتی شیر بادوم با مثلا ۶ تا دونه بادوم میشه درست کرد

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

🤣🤣از هیکلم خیلی بدم میاد خیلیمتنفرمورزشم میکنم یماههباشگاه نه با ماهواره روزی بیست دیقهولی تو پریو ...

جم فیت ؟ ورزش هاش خوبن

رقص هم خیلی خوب و عالیه

من اگه مجبور بشم فقط یه قاشق برنج بخورم گریه میکنم به خدا😂

😂😂 منم

با همسرم هم نمیشه اینطوری بخورم اصلا

البته خودمم اهل رژیم سفت و سخت نیستم ولی مردها اعصاب ندارن 😂

آره با جم فیت

موفق باشی ❤️ دختر با اراده

😂😂 منم با همسرم هم نمیشه اینطوری بخورم اصلا البته خودمم اهل رژیم سفت و سخت نیستم ولی مردها اعصاب ن ...

مردا که هیچی ولش کن 😂

من یه ساله رژیمم 14 کیلو کم کردم اما هیچوقت نتونستم یه قاشق برنج بخورم حداقل حداقل ده تا 15 تا قاشق میخورم گاهی هم بیشتر

مردا که هیچی ولش کن 😂 من یه ساله رژیمم 14 کیلو کم کردم اما هیچوقت نتونستم یه قاشق برنج بخورم حداقل ...

آره خوبه که آدم یه حد و مرز بذاره ولی درازمدت بتونه بهش پایبند باشه

من هر وقت میخوام نون بردارم به همسرم میگم هوشنگ جانم دستات مردونه ست 😂😂😂 یه کف دست جدا کن برام 🤣🤣🤣

اسمش هوشنگ نیست..... دیالوگ رو عوض نمیکنم 🤣