2777
2789
عنوان

دکتر به عروس مون گفته نازایی داری

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 26 پست

با این سطح فکری همون بهتر که پدر نشه

انگار زن گرفته که فقط براش وارث تاج و تخت تولید کنه

کل خاندان هم به صف بشن که زنش بتونه حامله بشه وگرنه قدرتش از بین میره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا که الان انقدر حوزه درمان قوی شده که این حرفا درست نیست

دوما شما تو زندگی شون دخالت نکنید ، اگه هم چیزی گفتن بگید تصمیم شماست که بچه بیارید یا نه

سوما هر گونه پیشنهاد شما ، بد برداشت میشه حتی اگر نیت خیر داشته باشید

چهارما اسلیو نیازی نیست ، باشگاه بره و رژیم بگیره همزمان با دکتر هم در ارتباط باشه ، درمان میشه ، خیلیا همینجوری درمان شدن

باید بهش میگفتین کسی که پول نداره خرج عمل کنه همون بچه دار نشه بهتره

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

مادر شوهرم از کودکی تا الان چاق بوده و حتی یه سال ازدواجشم بچه دار نشدن

چاقیش جوری بوده شکمش انگار به مجردی ۹ماهه حامله بوده بنده خدا

نه رژیم گرفت نه چیزی مصرف کرده حامله شده ۳تا پسر

پس خدا بخواد به چاقا هم میده بچه

دلشاد هستم...💍