2777
2789
عنوان

دکتر به عروس مون گفته نازایی داری

320 بازدید | 26 پست

سلام امروز دکتر به زن داداشم کفته نمیتونه بچه دار شه چون وزنش خیلی زیاده و کیست داره

زن داداشم به ما چیزی نگفته اما داداشم خیلی ناراحت بود به ما گفت

چی بهش بگیم اروم شه؟

مامانم گفت نشد از بهزیستی میارین

داداشم عصبانی شد گفت وزنش کم شه بچه دار میشه

داداشم به بابام گفت هزینه اسلیو معده زنمو بدین اگه میخواین بچه دار شیم

حالا ما چیکار کنیم؟

خب زنش رژیم بگیره

جهیزیه اون خواهرمو هنوز نخریدیم باید خرج اسلیو بدیم

حاتوادش بدن خب

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐اسلیو که خیلی بده برای کسی که میخواد بعدش یچه دار شه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

چه پررو .مگه بچه واسه شما میارن .خودش رژیم بگیره ورزش کنه لاغر شه

مامانمم همینو گفت اما گفت نمیتونه رژیم بگیره سختشه

بخدا من هیچی گیرم نمیاد بخورم هر روز لاغر تر از دیروز نمیدونم این چجوری مگه چقد درامد دارن اینقد چاقه