2777
2789

مامانم کرده ولی نمیدونم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با مواد ریمو کردم . الان یک سال شده ،دیگه قرمز نیست ،ولی ابروهام اصلاح میکنم باز قرمز میشه ،یه ساعت بعد خوب میشه

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
من تاحالا۲دوبارریموکردم باموادولی نرفت که نرفت.حدود۴ماه قرمزبودولی الان خوب شده.کمرنگ شدا ولی کانلاپ ...

لیزر بهتر از مواد هست به نظرم تتو نرفت یا جای که مونده؟

ب منمگفت جاش قرمزی یا سبزی میمونه واسه همین نرفتم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

فکر کنم تنها راهش میکرونیدلینگ با کوکتل روشن کننده و کرم روشن کننده باشه

فعلا هیچ کاری نکن ،من کلیییییی تحقیق کردم از هزار نفرپرسیدم ، فعلا بزار ۶ ماه از ریمو بگذره ،پوستت خودش بازسازی میکنه ، بعد ۶ ماه قرمزی ها میره ، بعدش هر کاری دوست داشتی بکن .

من میکرو کردم دیگه ولی بد زده بود مجبور شدم ریموو کنم

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)