2777
2789
عنوان

بیایید از اخلاقای بد شوهر یا پارتنرمون بگیم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست
نداشتم تا حالا اکس اینا هم نداشتم فقط بابام خیلی قهر قهرویه با مامانم(با ما قهر نکرده تا حالا)اما با ...

برعکس شده معمولا خانما ناز و ادا بعد قهر زیاد دارن 😁

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ظاهرم امروزیه اصلا ببینی باور نمیکنی افکار و عقایدم مال زمان قاجاره😂😁🤦🏻♀️

وآقای چطوری یعنی یکم بیشتر بگو 🤣

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خیلی سخته ک 🥲 شوهر من برعکس رید عصبانی میشه ولی خدانیاره روزی رو ک عصبانی میشه باید فرار کنی سر به ...

نه شوهر من سه سوت عصبانی میشه، منم مدتی صبور بودم، الان مثل خودش، در جا، مقابله به مثل میکنم و هرچی دهنم بیاد بهش میگم 😂😂 جالبه کمی بعد هردو آروم میشیم و عادی حرف میزنم، دو تا دیوانه🥴🥴🤣🤣

برعکس شده معمولا خانما ناز و ادا بعد قهر زیاد دارن 😁

ناز و اینا نمیکنه نمیدونم چطوری بگم اینگار کینه شتری میگیره البته فقط و فقط با مامانم اینجوریه(البته مامانمم زن خوبی براش نبود هیچ وقت داستان داره و....)

چطوری یعنی غیرتی نیست من نمیتونم درک کنم مد نظرتون چیه ؟

ببین مثلاً اگه بفهمه پسری اومده سمتم خیلییی اهمیت نمیده یا عصبی نمیشه فقط میگه به هر حال به تو اعتماد دارم یا مثلاً امشب بهم میگفت اشکال نداره اگه مهمونی مختلط بری اصلاااا بهم گیر نمیده که کجا برم یا نرم چطوری تیپ بزنم با پسرا حرف بزنم نزنم و ...

من از ی اخلاق عجیب بابام میگم

بعضی وقتا وقتی بهش اهمیت بدی و ی کاری براش کنی بحاش خوشرویی رو ترش میکنه. خیلی بده دلت میخواد گریه کنی😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

شوهرم سکوت بی جهت زیاد داره

خیلی رو اعصابمه!!

اخخخخ یارم اومد اصلا از من تعریف نمیکنه و تحسینم نمیکنه طوری که من این همه اعتماد به نفس داشتم الان حساس شدم و اگر تو مهمونی از خانمی تشکر کنه مثلا از چای ش یا غذاش من بدم میاد! در حالی که اصلاااا اینطوری نبودم و به خاطر کمبودی که از جانب شوهرم دارم اینطور شدم