سلام برادرشوهرم 12ساله ازدواج کرده من 2 سال اون زنش روش حرفش خریدار داره نمیزاره شوهرش بره بخوابه من نمیگم نخوابه ولی نوبتی برن نمیدونم اونا چه فکری میکنم نمیرن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
خب باباشه برا خانوادش نکنه مطمعن باش براتوعمنمیکنه
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
برادرشوهر من با مادرشوهرم تو یه خیابونه خونشون و ما اون سر شهر با ماشین ۲۰ دقیقه راهه. الان مامانش حالش بد شده بعد خواهرش زنگ زده به شوهر من که ببردش دکتر🤬
مسئله بیمارستان موندن نیست من اسی رو درک میکنم خیلی تو موقعیت های مشابه اش بودم آدم حرصش میگیره وگرن ...
متوجه شدم
همیشه همینه یه عده زرنگ بازی در میارن
میگم صبور باش تموم میشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.