2777
2789

و یه درآمد جزئی رو فعلا ایجاد کرد، چهکاریه؟

پیشنهادی دارید؟ آشپزیم صفره ولی مهارت کیکپزی دارم.

چه کاری میشه انجام داد؟ یا اینکه کار دانشجویی انجام بدم. مثل پاورپوینت و مقاله و اینطور چیزا؛ که البته فکر میکنم سودی نداره.

آریایی

کیک برای سوپرمارکت ها درست کن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیک ساده؟ کیک چه مدلی بیشتر میخرن مردم؟

آره ساده ..اگر میتونی شکلاتی کن .من زیاد دیدم تو سوپر مارکت ها و حتی خود نون فانتزی ها کیک کوچیک میفروشن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خیارشور درست کن سوپر مارکت همیشه مشتریشه من فروشنده بودم روی خیارشور هامون سودخوبی داشتیم همیشه هر دو هفته فکر کنم ۲ یا ۴ دبه تموم میشد بزرگ

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

به نظرتون دست توی این کار زیاد نیست؟ خوبه یعنی؟

هست ولی ببین کافه قبول کرد یکی دوتا امتحانی بده اگه گرفت کارت که چه بهتر ،توی دیوار هم آگهی بذار

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

به زودی اینکار رو انجام میدم

آفرین دختر .خودت هم بروسوپر مارکت و نون فانتزی ببین چه مدل کیک های تک نفره خونگی میارن و به چه قیمت

حق با شماست. استارتش رو میزنم. 🙏🏾✨

🌷🌷موفق باشی دختر