2777
2789

یکی هست تو اطرافیان همش میگه وای من غذا نمیپزم متنفرم از اشپزی اصلا یبارم دست نزدم وای چطوری شما غذا درست میکنین بیکارینا

درک میکنم کسایی که علاقه ندارن سختشونه ولی درست نکردنش افتخاره؟ چی میخورن پس

لایک نکن خواهر منننن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باکلاس؟ نه فقط ماست بودن و بدرد نخور بودن خودشونو داد میزنن، دخترای الان مخ پسرو میخوان بزنن براش آشپزی میکنن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من وقتایی ک حالم خوبه آشپزی میکنم

سفارش میدن لابد غذا از بیرون میخرن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

اووو چقدر غذای حاضری میخوان بخورن

بنظرم غذای حاضری خوردن اگه بیش از حد باشه، ظلم به خود هست

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

یکی ام میشناسم میگفت هیچی بلد نیستم بپزم زن باید اینجوری باشه تا شوهرش واسه خودش بخوادش ن اشپزی😐😐 ،شوهرش غذا درست میکرد زنه ام بشدت بد دهن و بی ادب بود، باخودم میگفتم پس تو چی بلدی ن درس خوندی ن کاری ن اشپزی فقط بی ادبی یادگرفتی....چقدم مادرشوهرش دوسش داشت🤣

من از آشپزی متنفررررم ولی دست پختم عالیه..حاضرم تمام زندگیم رو هر روز بشورم وبسابم در حد خونه تکونی ولی یه تخم مرغ نپزم.البته که چاره ای نیست من یه مادرم و باید برای بچه هام غذا بپزم