2777
2789
عنوان

پسرم میگه مامان شایلی دیگ پسر شده

275 بازدید | 17 پست

پسرم پنج سالشه

کلاس زبان میره هرروز

چهار نفرن همسن

یکیشون اسمش شایلی دختره، موهاشم فر و خیلی بلند بود، کوتاه کرده

پسرمم فک میکنه معیار پسر دختری لباس دامنی و تورتوری و موی بلنده

خلاصه تو کلاس میگه اخ جون شایلی تو دیگ پسر شدی

شایلیم میزنه زیر گریه و ..

امروز مامان شایلی بهم زنگ زده میگه به پسرت بگو بیاد تلفنو بگیره بگه تو دختری ، شایلی از اونروز گریه میکنه دوست ندارم پسر شم

منم کلی به پسرم سفارش کردم و گوشیو دادم

برگشته پشت تلفن میگه شایلی جونم اشکال نداره پسر شدی چون هنوز یذره دختری 😑😑😑لباسات صورتیه😑😑😑😑

مامان شایلی غش کرده بود از خنده😂😂😂

از پس زبونش برنمیام

مامان دوتا گل پسر

🤣🤣🤣😵💫😵💫😩

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خدا حفظش کنه😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

قربونش برم 😍😍

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز