2777
2789

برو دکتر

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته رعایت نمیکنم چیزای سرد مزاج هم میخورم تو دورم

شایدم بخاطره اونه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

البته رعایت نمیکنم چیزای سرد مزاج هم میخورم تو دورم

تنبلی تخمدان شاید ولی بنظرم حتما دکتر برید

منم خودم تقریبا اینطوری شدم

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

@علیرضاااا60

چرا درخواست دادی لاشی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

انشاالله آخه سنم کمه واسه....

من خودمم اینجوری میشم گاهی وقتا مثلا دوره ام تموم شده یهو دو هفته بد بی خبر میاد یه روز میمونه میره

حالا میگم شاید بیرون باشم خببب یا جایی نتونم برم دسشویی

انشاالله آخه سنم کمه واسه....

من خودمم اینجوری میشم گاهی وقتا مثلا دوره ام تموم شده یهو دو هفته بد بی خبر میاد یه روز میمونه میره

حالا میگم شاید بیرون باشم خببب یا جایی نتونم برم دسشویی