2777
2789
عنوان

دلم برا بچگیام تنگ شده چقد دیگ هیچی حال نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 40 پست

یه ویدئو کلوب دم خونمون بود فیلم اجاره میداد. عشقم این بود برم کارتون بگیرم با دستگاه سی دی فیلم میدیدم. الان بچه ام از صبح که پا میشه تا شب با یه اشاره ده تا کارتون دانلود میکنه میبینه. دیگه صفا نداره کارتون دیدن🤣

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی قدیم و دوست داره بیاد تو تاپیک عکسای نوستالوژی دهه ۶۰ من

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دوران سختی بوداما چون پوست کلفت بودیم فکر میکنیم خوب بوده یادمه یه دختری از گشنگی قش کرد سر صف فقرزی ...

نه دهه هشتاد اینا بچگی ما بود🥲😁

کاربری دست دو نفره

دلم برای عروسیای اون موقع تنگ شده آخ که چقدر کیک عروسی خوشمزه بود چقدر زرشک پلو و مرغش مزه خوب می داد.

دلم برای مهمونیای اون موقع تنگ شده،هر هفته یا مهمون داشتیم یا خودمون مهمون بودیم.

جمعه ها با همه عمه ها خونه مامان بزرگ جمع بودیم و کلی به همه خوش می گذشت........

اما حالا فقط گرفتار زندگی شدیم🥺🥺🥺

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
ظهر زمستون از مدرسه برگردم خونه و همه بریم تو اتاق کنار بخاری ناهار بخوریم دورهم

چقد یه مامان باباهامون خاهش میکردیم بریم مهمونی😁🥲

کاربری دست دو نفره
یه ویدئو کلوب دم خونمون بود فیلم اجاره میداد. عشقم این بود برم کارتون بگیرم با دستگاه سی دی فیلم می ...

اره چقد حسرت میکشیدیم واقعا 🥲

کاربری دست دو نفره
دلم برای عروسیای اون موقع تنگ شده آخ که چقدر کیک عروسی خوشمزه بود چقدر زرشک پلو و مرغش مزه خوب می دا ...

اهممم

تو عروسیا کفشامون رو قایم میکردیم 🥲😂

میرفتیم روستا

هعیی

کاربری دست دو نفره