2777
2789
عنوان

بازم خودکشی ناموفق

92 بازدید | 3 پست

دقیقا یادم نیس چند روز پیش اقدام به خودکشی کردم و حدودا چهل پنجاه تا قرص خوردم متاسفانه از وضعیتم مامانم زود فهمید و بردتم دکتر معدمو شست و شو دادن

چند روز بستری بودم تازه اومدم خونه الان اصلا توانایی راه رفتن و نشستن ندارم سرگیجه دارم چشام تار میبینه و دو دو میزنه

فقط الان اومدم سایت دیدم چند نفر نگرانمن شرمنده ام خواستم بگم نگران نباشید🥲💔ببخشید نمیتونم جواب پیاماتونو بدم

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

دختر چرا اینکارو با خودت کردی اخه؟

نمیدونم تو زندگیت تا چه حد مشکل داری،ولی یه لحظه فکر نکردی اگر نجات پیدا کردی با یه آسیب جسمی غیرقابل درمان،چجوری میخوای اونم هندل کنی؟

باورکن خودکشی راه چاره نیست خانم گل

می دونم یه وقتایی آدم می بره و خیلیم افسرده می شه. ولی یادت باشه خودکشی بهترین راه حل نیست فداتشم.

زندگی عین نوار ضربان قلب می مونه. منحنی و پر از شکستگی. به سمت بالا و یه روزایی صعودی، اما یه وقتایی یه نمودار نزولی می شه.

هممون دلمون نمی خواد این قدر بالا و پایینی داشته باشه و مخصوصا پایینی هاش زیاد بشن ولی اگه خط ضربان قلب ثابت بشه دیگه حیاتمون متوقف شده.... می خوام بگم یه موجود زنده زندگی یکنواخت براش تعریف نشده

بدون تو می تونی از شیب منفیش در بیای و دوباره قدرتمندترین بشی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.