2777
2789
عنوان

از فشار زیاد کار دوشبه پنیک کردم

172 بازدید | 12 پست

من ازمون استخدامی اموزش و پرورش دادم و امیدوار بودم قبول شم خیلی تلاش کردم صبح تا شب درس خوندم کتبیمم بدون هیچ ضریب و امتیازی از رقیبم بیشتر بود ولی تو مصاحبه ایشون پارتی داشت و قبول شد و حق منو خورد منم به ناچار دارم میرم شرکت بسته بندی فلفل انقد کارش سنگینه شبا تو خواب دستام بی حس میشه دوشب از خواب میپرم میبینم دستام داره میلرزه این خدا کجاست چرا این روزای منو نمبینه 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلمی هم آش دهن سوزی نیست برا چندر غاز حقوق

بهنر فلفلدلمه تمییز کردنه و کسی که حامی نداره و سرمایه بهترین شغله الان خوبه که صبح تا عصر سرپا هم دستام هم پاهامو از دست بدم

نه بابا کجاش بهترینها؟؟حقوق پونزده تومن هم شد حقوق ؟!؟؟

فک کردی الان من میرم صبح از شیش صبح که بیدار میشم تا هفت عصر میرم فلفل دلمه روزی یکساعت رفت یکساعت برگشت چقدر میگیرم روزی ششصد که همون ماهانه پونزده تومن میشه اگه معلم بودم کلن ۲۴ ساعت در هفته سرکار بودم تابستون تعطبلاتمم برا خودم بود و در کنارش میتونستم کار دیگه کنم

دوباره بخون و تلاش کن برای استخدامی

دیگه خسته شدم از صبر گردن چیکار کنم نمیکشم دیگه سه سال درگیر ازمونم پولم ندارم برم دنبال کار دیگه هر روزم خنثی میگزره کاش بمیرم تموم شه