2777
2789
عنوان

مامانم خواهرم رو خیلی بد ترسونده هنوزم حالش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 36 پست

عجب مادری زده رو دست زن بابا

والا توخواب مار هم ادمو نمیزنه

خب حالا نیاد کمک اسمون به زمین میاد

بابای منم اونموقعها همش کاری میکردن هی زرزر میکرد خواب بودیم که نمیان کمک واقعا ازش نمیگذرم

خودت همونمکقع به مامانت میگفیحالا ما هستیم اون نیاد چی میشه بابات هیچی نمیگه به ننت ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خود مامانمهم این مریضی رو داره ولی تو خواهرم فعال تر و شدیدتره بعد ما خیلییی مراعات مامانمو میکنیم ح ...

داروهاشو به موقع بدین

خودخواهه دیگه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

جیگرم برای خواهرت کباب شد...حالا اون کمک نمیکرد نمیشد؟

اخه ما هم حالا کار خاصی نمیکردیم یه وسیله بزرگ رو من و بابام جا به جا کردیم

بابامم اخه رو ما خیلی حساسه تا چند روز خیلی بهم ریخته بود

اونوقت من مجرد بودم مامانم نمیذاشت یه استکان بشورم میگفت دلم نمیاد اخه خونه شوهر باید کار کنید همون ...

ما همکار نمیکنیم بابام یه نفر هست میاره برای کارا و تمیز کاری خونه

داشتیم یه وسیله رو جابه جا میکردیم مامانم گفت با این همه سر و صدا نیومده ببینه چه خبره و ما چیکار میکنیم حتی

ام اس که طرفو از هارگیری میندازه چطور مادرت هنوز هاره خاله خدابیامرزم با۴ تا بچه ۴۸ سالش بود سر یکسال ازبیماری ام اس مرد حتی دیگه قدرت تکلم نداشت چه برسه بخاد مثلننت فریادبکشه حتی نمیتونست درست راه بره

مادر دوستمم همینطور میگه نمیتونه درست راه بره و اروم حرف میزنه و حالت لکنت اونوقت مطمئنی مادرت ام اس داره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

عجب مادری زده رو دست زن بابا والا توخواب مار هم ادمو نمیزنه خب حالا نیاد کمک اسمون به زمین میاد بابا ...

بابام کلا رو ما حساسه و میگه دوست ندارم دخترام زیاد کار کنن و واقعا هم کار خاصی نمیکنیم

چرا بهش تذکر داد ولی کسی جرئت نمیکنه فراتر از این بگه به مامانم😐🤦♀️

اخه ما هم حالا کار خاصی نمیکردیم یه وسیله بزرگ رو من و بابام جا به جا کردیم بابامم اخه رو ما خیلی حس ...

به قول یه روانشناس:روانشناس:درمان شوید،قبل از اینکه بچه دار شوید تا فرزندانتان مجبور نباشند بخاطر اینکه شما والدینشان بوده اید دنبال درمان باشند..🥺🥺

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

ام اس که طرفو از هارگیری میندازه چطور مادرت هنوز هاره خاله خدابیامرزم با۴ تا بچه ۴۸ سالش بود سر یکسا ...

اره

ام اس دو نوع داره یه نوع بدخیم یه نوع که خوش خیمه یه اصطلاح دیگه داره سخته یادم نمیاد.نوع بدش کنترل شدنی نیست و باعث فلج شدن و... میشه

مادر و خواهرم از نوع خوبشه وبا دارو کنترل میشه

اون زمان که تشخیص دادن خواهرم ام اس داره ازش ازمایش گرفتن ببینن چه نوعه ما خیلی نگران بودیم

اینجوریه که با حمله عصبی فلج میشن و کور میشن یا لکنت پیدا میکنن یا خواهرم صورتش لمس شده بود ولی یه مدت کوتاهه و بیمارستان بستری بشن اون اثرات حمله از بین میره

شوک عصبی استرس براشون سمه

بابام کلا رو ما حساسه و میگه دوست ندارم دخترام زیاد کار کنن و واقعا هم کار خاصی نمیکنیم چرا بهش تذکر ...

عجب !!!

حالا مامانم اصلا از ما کار نمیخواست همین الانشم میریم خونش بدش میاد بریم تو اشپزخونه

البته ما ۳ تا خواهریم سه تامون تو کار خونه تنبلیم اما پدرم مثلا روز تعطیل میخوابیدیم کاری داشتن توقع داشت بلند بشیم کمک کنیم خیلی زر میزد روانی بود از اول عصبی و موجی

عجب !!!حالا مامانم اصلا از ما کار نمیخواست همین الانشم میریم خونش بدش میاد بریم تو اشپزخونه البته ما ...

من بابام کسی هم میاره کاره خونه رو انجام میده شام و ناهار هم چون رستوران داره اکثرا از رستوران میاره و کار خاصی نمیمونه

هعیییی خیلی بده