2777
2789

چشم خانم فلانی حتمااا

ولی قبلش لطفا یه گپاهی دی ان ای از پسر و همسرتون بگیرید که من مطمئن شم بوه از شوهرتونه

تامااام

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

گواهی

بچه

اصلاح غلط تایپی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

🚶🏼

بیچاره دلم با دیدنت باز هم لرزید،نمیدانست تو همان بی وفای دیروزی بیچاره دل است،عقل ندارد.....!🖤دلم شکست اما فدای سرت. کفش هایت را بپوش تا مبادا خرده هایش در پاهایت برود🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خانواده شوهرم گفتن رفتم چون منو شوهرم با هم دوست بودیم دوست نداشتم برام حرف در بیارن و فقط خواستم دهن همشون رو ببندم چون عروس غریبه بشی فرق داره اگر بگن و نری کلی پشت سرت حرفه که معلوم نیست چرا نرفته من خودمو راحت کردم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
من تو اینستا یکی دیدم گذاشته بودن ،گواهی بود که مردرابطه جنسی نداشته نه مفعول بوده نه فاعل نمیدونم و ...

نه واقعی نیست من کلی تحقیق کردم راجبش ،،نه راجب فاعل بودن نه حتی مفعول بودنشون هیچ گواهی و ازمایشی وجود نداره

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

نه واقعی نیست من کلی تحقیق کردم راجبش ،،نه راجب فاعل بودن نه حتی مفعول بودنشون هیچ گواهی و ازمایشی و ...

ولی فکر کنم مفعول بودن رو بشه تشخیص داد چون تغییر حالت میده برای زنها هم قابل تشخیص هست رابطه ی معقدی