2777
2789
عنوان

یه راهکار میخوام برای اینکه بعد گریه معلوم نباشه گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 31 پست
ولی کلا گریه دردی دوا نمیکنه فقط برای مرگ عزیز باید گریه کرد

چاره دیگه ای ندارم مشکلم هیچجوره حل نمیشه

برای کسایی که دیگه نیستن گریه کردن،با برای مرگ عزیز گریه کردن خیلی فرق نداره🫠💔مثل خود قبلیم مثل جمع و دوستای قبلیم و خلاصه مثل قدیما که بچه بودم💔

مگه مشکلتون چیه

نمیخوام بزرگ شم دلم میخواد بچه بمونم دو سال دیگه ۱۸ سالم میشه مامانم و خالهم از الان دارن برای روزی که قراره برم دانشگاه برنانخ میریزن که بابامو راضی کنن که با ماشین اون برم و ماشین برونم ولی همینکه تا الان اینهمه رفتم لب تراس و خودمو ننداختم پایین برام خیلیییی سخت بوده💔من دوست ندارم بزرگ شم دوست ندارم بچه مدرسه ای نباشم دلم میخواد یت برگردم به بچگی یا اصلا توی همین ۱۶ سالگب بمونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخوام بزرگ شم دلم میخواد بچه بمونم دو سال دیگه ۱۸ سالم میشه مامانم و خالهم از الان دارن برای روزی ...

فقط همینه مشکلتون؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ارهاز بزرگ شدن بدم میاد دوست ندارم بزرگ شم و شاید برای شما و خیلی های دیگه بی اهمیت بنظر برسه اما خی ...

شما تو پذیرش تون مشکل دارید

نمیتونید واقعیت و قبول کنید

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
شما تو پذیرش تون مشکل دارید نمیتونید واقعیت و قبول کنید

نمیخوام واقعیت رو قبول کنم چون نمیتونم وقتی میبینم بچگی ها زندگی خیلی قشنگ تر بود باعث میشه از دنیای ادم بزرگا و بزرک شدن بدم بیاد باعث میشه دلم نخواد بزرگ شم

نمیخوام واقعیت رو قبول کنم چون نمیتونم وقتی میبینم بچگی ها زندگی خیلی قشنگ تر بود باعث میشه از دنیای ...

همه همین حس و دارن ولی دلیل نمیشه که بخوان خودشونو بکشن زندگی جریان داره خیلی واقعیت ها دست ما نیست تو این دنیا باید بپذیریم

همه همین حس و دارن ولی دلیل نمیشه که بخوان خودشونو بکشن زندگی جریان داره خیلی واقعیت ها دست ما نیست ...

من وقتی بچه بودم با خودم میگفتم کاش زود نوجوون بشم اونا خیلی باحالن و زندگی خوبی دارن و این رو از زندگی داداشم که اونوقتا نوجوون بود و هرروز با دوستاش میرفت بیرون با بقیه نوجوون های فامیل میگفت و میخندید میگفتم ولی الان که خودم نوجوون شلم دیدم اصلاااا نوجوونی من خوب و قشنگ نیست مث اون تصوراتی که داشتم ازش نیست ولی خب الان نوجوونی رو دوست دارم

نوجوونی که فکر میکردم قشنگه آنقدر بد و سخت گذشت بهم حالا بزرگ شدن که از الان میدونم قراره سخت باشه جطور قراره بگذره بهم خدا میدونه💔واسه همبن از بزرگ شدن بدم میاد چون میدونم قراره خیلییییی بدتر از این دورهم باشه

من وقتی بچه بودم با خودم میگفتم کاش زود نوجوون بشم اونا خیلی باحالن و زندگی خوبی دارن و این رو از زن ...

سختی کشیدن چیز بدی نیست این دنیا همینه واقعیت دنیا اینه با سختی میگذره زود هم میگذره ما نباید منتظر خوشبختی باشیم باید برای بهتر شدن تلاش کنیم

سختی کشیدن چیز بدی نیست این دنیا همینه واقعیت دنیا اینه با سختی میگذره زود هم میگذره ما نباید منتظر ...

پس یعنی دانشگاه بعد سربازی بعد کار بعد زن و ازداوج و مث سگ صب تا شب کار کردن و بعد مرگ این یعنی خوشبختی اره؟

پس یعنی دانشگاه بعد سربازی بعد کار بعد زن و ازداوج و مث سگ صب تا شب کار کردن و بعد مرگ این یعنی خوشب ...

من نگفتم خوشبختی، این واقعیت و باید بپذیریم که این دنیا محل راحتی و آسایش نیست

منی که دارم این حرفارو میزنم بارها و بارها به این نقطه رسیدم که برخلاف میلم زندگی کردم و ادامه دادم

من نگفتم خوشبختی، این واقعیت و باید بپذیریم که این دنیا محل راحتی و آسایش نیستمنی که دارم این حرفارو ...

پس یعنی هیجوقت قرار نیست به خوشبختی برسیم قرار نیست هیچوقت یه روز خوب ببینیم در نتیجه چه الان بمیرم چه توی ۶۰ سالگی چه فرقی داره؟تنها فرقش اینه که اگه تو ۶۰ سالگی بمیرم قراره بیشتر سختی بکشم

پس یعنی هیجوقت قرار نیست به خوشبختی برسیم قرار نیست هیچوقت یه روز خوب ببینیم در نتیجه چه الان بمیرم ...

اول باید دید تعریف از خوشبختی چیه

هرکسی از دید خودش خوشبختی رو یجور تعریف میکنه

بنظز من خوشبختی یعنی اینکه ببینی خونواده ت شاد هستن بنظر من خوشبختی تو لحظاته🫠

خب مگه خانواده تون از الان واسه دانشگاه و... برنامه ریزی نمیکنن برای شما؟ پس یعنی با موفقیت تون تو کنکور و رفتن به دانشگاه اونا شاد میشن