2777
2789

از بس این ادما کثییییفن

جاریام کلا باهاشون قط ارتباطن با خودش و دختراش

و من فقژ شوهرم اگ باباش میزنگید کاری نداشتم گ اونم اصلا عفلش نمیرسبد بزنگه پسرش

کلا با عیچکدوم ارتباط نذاریم فقط پدرش اجازه داشت ی مکالمه کوتاهی باهاش داشته باشه

ک اونم دیگ گند زد

احمق زنگ زده میگه شنیدم خونه خربدی خونه ب نام کیه!

شوهرم گفت من و زنم نداریم بنام یکیمون هست دیگ

بعد برگشت گفت زلزلیییل اخری زنت پولتو میکشه بالا و ترسوبی و ازش میترسی و.....

شوهرمم گفت اگه صدتا خونه ذیگ داشته باشم ب نام زنم میکنم و باهاش سنگین و داد رد و یکمم حرف بهش زد و قط کرد

جالب اینجاس خونه ای ک خریدیم کلا ۳تمنش پول شوهرمه اونم پولی ک خودش کار کرده ن پذر بیخاصیتش

بیشترش پول منه🫥

تازه خونه ب نام شوهرمم هستش و اول گیرداد بنام من باشه وری من خودم عشق میکنم بنام شوهرم باشه

خلاصه دیگ پدرشم گور ب گور شد اززندگیمون

احه ادم چقد نادرست🫩🫥

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

پدر هرچقدرم بد باشه پدرشه حق نداری ارتباط پسر و پدرو قطع کنی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر هرچقدرم بد باشه پدرشه حق نداری ارتباط پسر و پدرو قطع کنی

خودش قط ارتباط کرده همه پسرای دیگشم همینن

هر پدری پذر تبست عزیزم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

از همسرت صلح عمری بگیر

که فردا اگه اتفاقی افتاد دیگران ادعای ارث و میراث نکنن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩