2777
2789

اگه هست کامنت بذاره. تورو خدا اگه ترم ۳یا۴ یا۵ یا ترم های بالاتر هستید بگید

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بفرمایید

روش خواندن دروس بافت شناسی و فیزیو لوژی و آناتومی و بیو شیمی رو بهم میشه بگید؟ برای بقیه دروس هم اگه اسم دروس یادم اومد میگم.

میشه بگید روش رو.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایید

روش خوندن معارف اسلامی رو بگید. و بگید برای هر درس چقدر وقت بذارم

بفرمایید

میشه راهنمایی م کنی ک چطور بخونم ک علوم پایه بار اول پاس شم؟ در حد نمره ۱۰۰ راضی ام.

منظورم روش برنامه ریزی برای آزمون هست . مثلا از چ زمانی دروس ترم های قبل مرور کنیم و روزی چقدر مرور کنیم؟ و از چ منابعی و...

روش خواندن دروس بافت شناسی و فیزیو لوژی و آناتومی و بیو شیمی رو بهم میشه بگید؟ برای بقیه دروس هم اگ ...

بیوشیمی که مراحل چرخه ها و در کل فرایند ها رو خلاصه باد داشت کن با اسم آنزیم هر کدوم و اینکه اگز هر آنزیم نباشه چه بیماری میده

و بعدش هرچی بیشتر تکرار کنی بهتر یادت میمونه یا میتونی رمز گذاری هم بکنی

بافت رو اگه از رفرنس میخونی اول یه دور روزنامه وار فصل رو بخون تا آخر و اینکه به هر کلمه آبی رنگ اگه اشتباه نکنم(یسری کلمات رنگشون متفاوته) اونا رو بهشون رسیدی صبر کن و طبق جمله ای که توش استفاده شده برای خودت تعریف کن و یاد بگیر بعد که یه دور خوندی برگرد از اول و اینبار بدون خوندن کامل جمله اون کلمات رو تعریف کن

برای فیزیو روش خاصی مدنظرم نیست مثل زیسته مطالبش ولی اونقدر نیاز به دقیق خوندن مثل زیست نداره کلیات مهمه بیشتر

برای آناتومی تجسم فضاییت رو قوی کن و سعی کن بتونی شکل بکشی خودت، موقعیت ها نسبت به هم مهمن، عصب و ورید و شریان ها رو هر کدوم رو جدا نموداری بکش

عضله رو هر کدوم رو بدون به کجاها وصله و عصب و خونرسانی ش با چیه...

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

روش خوندن معارف اسلامی رو بگید. و بگید برای هر درس چقدر وقت بذارم

بیشتر دروس اختصاصی مخصوصا آناتومی و فیزیو

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

میشه راهنمایی م کنی ک چطور بخونم ک علوم پایه بار اول پاس شم؟ در حد نمره ۱۰۰ راضی ام.منظورم روش برنام ...

ترم چندی از الان به فکر علوم پایه ای؟

ترم چندی از الان به فکر علوم پایه ای؟

۱. میترسم پاس نشم. راستش از دروس دانشگاه میترسم

بیوشیمی که مراحل چرخه ها و در کل فرایند ها رو خلاصه باد داشت کن با اسم آنزیم هر کدوم و اینکه اگز هر ...

اهاا باشه خیلی ممنون واقعا

۱. میترسم پاس نشم. راستش از دروس دانشگاه میترسم

ببین یه چیزی میگم رد خور نداره

اومدی این رشته،

اگر روزی حداقل دو ساعت درس نخونی کارت زاره

جدی میگم

ولی اگر همین حداقل رو بخونی قول میدم به مشکل نمیخوری

شایدم بگی روزی دوساعت که چیزی نیست..

ولی اگه یه روز حتی بشه صفر جبرانش خیلی سخته از الان خودت رو عادت بده

ببین یه چیزی میگم رد خور ندارهاومدی این رشته،اگر روزی حداقل دو ساعت درس نخونی کارت زارهجدی میگمولی ا ...

اهاا باشه. خودمم به همبن فکر میکنم ک حداقل روزی ۲ ساعت بخونم. درس ها رو دوس دارم ولی دنبال روشی هستم ک پاس شم حتما.

اهاا باشه. خودمم به همبن فکر میکنم ک حداقل روزی ۲ ساعت بخونم. درس ها رو دوس دارم ولی دنبال روشی هستم ...

آره درستش همینه نگران پاس شدن نباش ترم آخر علوم پایه سیب سبز ها رو تهیه کن بخون پاس میشی قطعا

آره درستش همینه نگران پاس شدن نباش ترم آخر علوم پایه سیب سبز ها رو تهیه کن بخون پاس میشی قطعا

باشه خیلی ممنون بازم