2777
2789
عنوان

فردا دربی باشه🩵♥️

133 بازدید | 18 پست

خیلی هم کسل کننده شده دربی ها

۹ ساله همش یه تیم میبره🤦♀️😂😂😂😂😂😂😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خداروشکر فوتبالی نیستم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦♀️

این آرمه چیه هرچی پست میزارم میاد

صورتیه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خداروشکر فوتبالی نیستم

پس اینجا چه میکنی

از کنعان میایی و به مصر می روی؟😂😂😂

استقلالیا اعلام حضور کنین💙

سلامتی ابیا

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

پس اینجا چه میکنیاز کنعان میایی و به مصر می روی؟😂😂😂

🤣🤣🤣

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

پس اینجا چه میکنیاز کنعان میایی و به مصر می روی؟😂😂😂

نه اومدم فوتبالی ها رو ببینم😂😂

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

خداروشکر فوتبالی نیستم

فوتبالی نیستی ولی تو تمام تاپیک های فوتبال هستی😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

فوتبالی نیستی ولی تو تمام تاپیک های فوتبال هستی😂

بیکارم عزیزممم

نه اومدم فوتبالی ها رو ببینم😂😂

فردا بعد از بازی دیدنی تره

سایت میترکه😂😂😂

فردا بعد از بازی دیدنی ترهسایت میترکه😂😂😂

جدی انقدر فوتبالی داریمم

بیکارم عزیزممم

خیلیم عالی، کل کل فوتبالی حال میده. منو شوهرم همش درحال دعوا سر فوتبالیم🤦♀️

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️