2777
2789
عنوان

حس شیشمم بیاین سوالاتونو بپرسید جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 80 پست

@gol83sa

عزیزم دانشگاه چه رشته ای قبول میشم؟

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا بهم گفته میاد؟

حس میکنم یکم مشکل خانوادگی داره طرف

حس منفی ازش گرفتم انگار تو غم زیادیه تک نفره داره از پسش برمیاد

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

حس میکنم یکم مشکل خانوادگی داره طرف حس منفی ازش گرفتم انگار تو غم زیادیه تک نفره داره از پسش برمیاد

من شاغل میشم؟ درسمو ادامه میدم؟ ازدواجم با چطور آدمیه ؟ هر چی حس کردی میشه بگی مرسی🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

چشم دعات میکنم مهدی دوسم دارم یا نه ؟ چه حسی نسبت بهم داره ، به کسی دیگه ای فکر میکنه یا ارتباط دار ...

چشمت بیبلا دخترم

داره خیلیییمممم داره ی حس فوق العاده مثبت دارم بش

انگار یکم عصبیه ولی فقط ت میتونی ارومش کنی

رقیب نه حس بدی ندارم راجبش

ارتباطتون بسته ب اینه ک با ضعف های همدیگه مدارا کنین و همدیگه رو راحت ببخشین یکم حس لجبازی تو رابطه هست

میشههه برا منو بگیییچی میشهههه برامن نامزدم درس میشه رابطمون چی؟!

درست میشه ولی یکم با سختی

براش جمعه ظهر بعد نماز ۱۰۰۱ ذکر یا وَدود بخون

احساس میکنم ادمای حسود دورتون زیادن

حس میکنم یکم مشکل خانوادگی داره طرف حس منفی ازش گرفتم انگار تو غم زیادیه تک نفره داره از پسش برمیاد

عزیزم کی وارد رابطه میشم؟با م به جایی میرسم یا تموم میشه؟؟رقیبم دارم پوچ میشه ؟