خودم لر هستم عروس شیرازیا هستم فوق العاده هم ناراضیم ، واقعا نمیدونم اکثر شیرازیا اینجور عروس داری میکنن یا فقط شانس من اینجور شده ،لرا خیلی احترام میزارن به عروساشون ،رسما عروسا روی سر خانواده شوهر جا دارن بی ریا و بی هیچ دورویی ، خانواده شوهرم مثلا کوچیکترین حمایتی نداشتن سر هیچی ازمون، از ازدواج گرفته تا هرچیییی ، یعنی مادرش دلسوز نیست ، مثلا لرا اگه بفهمن پسرشون دستش تنگ هست یمدت ،هوای بچشون دارن یا میری خونشون غذای عالی میزارن جلو عروسا یا واسه مثال میگم پسرشون بیاد بگه گوشت یا مرغ یا برنج یا هرچی نداریم خونمون ، از یخچال خونه خودشون هم شده میدن ببره چه پسر چه دختر ، اما خانواده همسرم اگه ببینن بچشون از شدت نخوردن یچیزی رو به مرگ هست دکتر جوابش کرده راحت خودشون میخورن همونو بدون یه تعارف حتی یا نگرانی بابت مردن بچشون، یعنی جوری هستن میگن به جهنم که پسرمون و عروس نون و گوجه میخورن ، بزار جلوشون نون و گوشت بخوریم به اونا ندیم 😐
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
همه ک مثل هم نیستن ، منم عروس ترکا شدم ، همه میدونن چقد ارومم و کاری ب کسی ندارم ب همه احترام میذارم اما چ کنم از اول خوششون نیومد ازم دیگه، برامم مهم نیست چون شوهرم انداختشون سطل اشغال😊
لابد فامیل شوهر تو اینجورن وگرنه ما همچین چیزی ندیدیم
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
همه ک مثل هم نیستن ، منم عروس ترکا شدم ، همه میدونن چقد ارومم و کاری ب کسی ندارم ب همه احترام میذارم ...
ببین اینا خیلی افتضاحن مثلا یکی از بچه هاشون دستش تنگ بود میدونستن طرف توان خرید یه کیلو مرغ هم نداره ، من خودم واسه چایی خوردن دیر به دیر میرم همیشه ، جلوی چه من که ۶ ماه یکبار میرم چه اونا که زود به زود میان جز پنیر تخم مرغ چیزی نمیزارن ، حالا خانواده خودم اگر همچین شرایطی بود که میدونستن بچشون و زن و بچه توان خرید مرغ نداره یمدت بی پول هستن ، حداقلش کمترین حالت این بود یه مرغ میپخت موقعی که خونش اومدن ، توقع نداشتن بدبختا که چیزی بهشون بده ببرن که ، حداقل میپخت یه رون هم اینا میخوردن آخه به کجای دنیا برمیخورد، واسه خودشون در طول هفته گوشت و مرغ و ماهی میخورن، عروسا برن یا کوکو سیب زمینی هست یا تخم مرغ و پنیر ، هیچی الا این نیست
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
ببین اینا خیلی افتضاحن مثلا یکی از بچه هاشون دستش تنگ بود میدونستن طرف توان خرید یه کیلو مرغ هم ندار ...
از من میشنوی رفت و امدتو خییییلی کم کن قهر نباش ، من مجبور بودم ب قطع رابطه ، تو تایپیکام ی چیزایی نوشتم کار ب شلاق زدنشون رسید شلاقم خوردن از دادگاه و قطع رابطه کردیم برای همیشه ، فقط دوری و دوستی خودتو سرگرم کن حتی بهشون فکر نکنی... هیچ چیز مهمتراز ارامشت نیست
حمایت کردن ربطی به قومیت نداره من همسرم ترک ولی خانواده اش از روز خواستگاری تا گرفتن عروسی هیچ حمایت حتی در حد 5 میلیون هم نداشتن و ندارن تو هیچ موضوعی معتقد پسر باید روی پای خودش باشه که نظر درستی هم هست من الان همسرم نیست به پسر فامیل های خودمون خیلی هوش اقتصادی بهتر و اراده کاری قویی تری داره موقعیت مالی خوبی هم داره چون یاد گرفته هرچی که میخواد خودش باید به دست بیاره نه خانواده اش بگیرن