2777
2789
عنوان

بیاین داستان معجزه امام رضا رو بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 31 پست
خوش بحالت چقدر خوبی که جوابتو میدهدلم از همه ی دنیا گرفته......

جواب منم نمیداد منم ناامید بودم ازش چندبار دلمو شکست ولی سر بچم بزرگترین لطف دنیا رو کرد بهم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چرا من هرچی خواستم برعکس کرد

امامی که بین زائراش فرق میزاره چجور امامیه

اونجا هم پارتی بازی و فرق گذاری هست حتی یکبار جواب زجه های منو پشت پنجره فولادش نداد برعکس هم کرد

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

نگو خوش بحالت دختر بدونی چی کشیدم😭😭😭 بدونی چقدر استرس چقدر گریه چقدر مردم و زنده شدم از بس زار می ...

آره منم از این حالای بد داشتم خیلی داشتم . بچه ت چند ماهه بود اولین بچت بود یا بازم داری

پس چرا من هرچی خواستم برعکس کردامامی که بین زائراش فرق میزاره چجور امامیه اونجا هم پارتی بازی و فرق ...

در مورد امامهای معصوم اینجوری حرف نزن شاید یک مصلحتهایی وجود داره یا خدا میخواد یه چیز دیگه به جاش بهت بده یا ببخشید اینجوری میگم بعضی موقعها گناهایی که انجام میدیم مانع از استجابت دعامون میشه

اتفاقا منم صداش میکنم بدادم میرسه قربونش برم الان ی مشکلی دارم خیلیی ب کمکش احتیاج داریم کاش زودتر دستمونو بگیره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
در مورد امامهای معصوم اینجوری حرف نزن شاید یک مصلحتهایی وجود داره یا خدا میخواد یه چیز دیگه به جاش ب ...

خب فرق گذاشتن

چی بگم ؟ دروغ بگم ؟؟؟؟

گناه که همه گناه کارن ، امام رئوف با رئفت خودش باید نگاه کنه

مصلحتم بوده

بحثی ندارم واقعا عزیزم امیدوارم جای من نباشی که تو حرم چند ساعت زجره بزنه یه هفته از برگشتت از مشهد نگذشته باشه دنیا روی سرت خراب شه

خب فرق گذاشتن چی بگم ؟ دروغ بگم ؟؟؟؟گناه که همه گناه کارن ، امام رئوف با رئفت خودش باید نگاه کنهمصلح ...

خب البته من نمیدونم حاجتت چی بوده ولی واقعاً دنیا همینه آدم واقعاً به همه حاجتهاش و خواسته هاش نمیرسه من خودم ۱۸ سال به مهمترین خواستم نرسیدم پستی بلندی زیاد داشتم اما خدا جورایی دیگه خیلی کمکم کرده

پس چرا من هرچی خواستم برعکس کردامامی که بین زائراش فرق میزاره چجور امامیه اونجا هم پارتی بازی و فرق ...

بعضی ها رو نقد حساب میکنن و همینجا پرداخت میکنن

بعضی ها رو چندصد برابر میریزن حسابشون در آخرت که بیشتر محتاج کمک هستن..

💯🌺🙂

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

بعضی ها رو نقد حساب میکنن و همینجا پرداخت میکننبعضی ها رو چندصد برابر میریزن حسابشون در آخرت که بیشت ...

من نمیخام اونجا برم جهنم راحترم

اینجا به خواستم برسم

من نمیخام اونجا برم جهنم راحترم اینجا به خواستم برسم

حالا اینجوری میگی بعداً که خدای نکرده اگر جهنم هم باشی باز میگی خدایا نجاتم بده😄 ولی اون دنیا دور نیستا من اون دنیا رو همین دنیا دیدم

من نمیخام اونجا برم جهنم راحترم اینجا به خواستم برسم

یا خدااااا🙄

والا آخرت بینهایت حتی تصورش هم ممکن نیس..لابد احتیجاتش هم بینهایت هس..

دنیا هرچی باشه به هرحال 100سال م باشه،تموم میشه،،

امیدوارم خداوند هم در دنیا هم در آخرت بهترین ها رو نصیبت کنه🌺🙏🤲

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃