2777
2789
عنوان

واقعا زورم میگیره اینجوری میکنن

208 بازدید | 20 پست

خواهرم به بچهاش یاد داده هفته ای ۲ بار یا ۳ بار که میان یا بابام میره گیر میدن بهش بریم مغازه کمم برنمیدارند هر دفعه ۵۰۰ میگیرن امروز رفته بود باز گیر دادن ۵۰۰ خرید کرده بودن ۳ تا بودن چهارشنبه خونمون بودن بابام گرفته بود باز الان بابام الان تا اخر ماه ته کارتش ۲ تومن مونده تا اخر ماه هر چیم بگی نداری درک نمیکنن میگن باید بریم

اونیکی خواهرم یه بچه داره میبرش تهش یه خوراکی بستنی یا پفک بگیره اینا میرن هر کدوم ۳.۳ تا

خب به خواهرتون بگید خودش کارتشو بده

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱باردار نیستم اتیکت برای هدفمه قشنگم😅😉

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چقدر خواهرت پرروئه

خیلی من هرچی میگم بچن گناه داره ولی شورشو در آورده بعد منکه تو خونم یچی میخام بابام پول نداره بعد دراومده میگه همش برای این خرج میکنید حقوق بابا چی میشه همش میگه ندارم

به خواهرت بگو جلو بچه هاشو بگیره نمیتونه نیاد اونجا الان دو هفته با 2 میلیون چطور میشه گذروند

پروتر از ایناس من تاحالا چیزی بهشون نگفتم ولی بچه خواهرم یه بستنی گرفته بود من قندم افتاده بود گفتم یه تیکه بده بهم کلشو لیس زد تا نده بهم همش میان بمن فحش میدن میره هرچی میگم میگن بتوچه مگه خونه توعه