2777
2789

من ماشینم پارک میکنم جلو در خونه خودم سوییت هست به اندازه ۱۰سانت ماشین میره سمت در اون خانوم اونم خانوم هم سوییت هست در کوچه هامون بهم چسبیده اون نمیتونه ماشین بزغره کلن چون اگه ماشین گذاشت باید کلا بزاره دم در کوچه من یا اگه جلوتر گذاشت میره جلو در پارکینگ همسایه بغلیش حالا زورش میاد من ماشینم میزارم دم در کوچم🥴 میگه یه شب در کسوت بزاریم لازمه ذکر کنم روز اول که اومده بودم نمیدونستم ماشین داره ماشین جلو درش بود اومد سرم که جلو در من ماشین نزار دیگه ماشین نزاشتم جلو درش ولی حالا اومده میگه یه شب درمیون بزارین آخه زن حسابی اگه تو بخوای ماشین بزاری کلا جلو در منی چطور رفتار کنم با همچین همسایه احمقی

به نظرم اون خانم احمق نیستن و راست میگه

آخه به من ربطی نداره اون جا پارک ندارع همون طور که اون دلش نمیخواد من ماشین در خونش پارک کنم میگه رفت و آمدم سخته و من رفتم عقب تر پارک کردم منم دلم نمیخواد اون مستقیم جلو در خونم پارک کنه اگه اون بخواد پارک کنه مستقیم باید جلو در خونم پارک کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه به من ربطی نداره اون جا پارک ندارع همون طور که اون دلش نمیخواد من ماشین در خونش پارک کنم میگه ر ...

خب شما هم برای پارک ماشینت یکم از جلوی خونه ی اونو میگیری

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

چون بهت گفتع جلودرخونش ماشین نزنی بهش نیازنیست محبت کنی بگوکه من جلودرخونه خودمه تمام

خب الان متوجه شده مسالمتآمیز بهتره

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خب شما هم برای پارک ماشینت یکم از جلوی خونه ی اونو میگیری

اره ولی من ده سانت از دیواری که مال خونه اونا هست گرفته میشه جلوی رفت و آمد درش نیستم ولی اونا اگه بخواد پارک کنه کلا جلو در خونه کنه چون اگه بره جلوتر میرسه به جلو در پارکینگ همسایش من بخاطر حرف این خانوم با همسایه بغلیم حرف زدم ماشینش ببره عقب تا منم برم عقب جلو درش نباشم