من ماشینم پارک میکنم جلو در خونه خودم سوییت هست به اندازه ۱۰سانت ماشین میره سمت در اون خانوم اونم خانوم هم سوییت هست در کوچه هامون بهم چسبیده اون نمیتونه ماشین بزغره کلن چون اگه ماشین گذاشت باید کلا بزاره دم در کوچه من یا اگه جلوتر گذاشت میره جلو در پارکینگ همسایه بغلیش حالا زورش میاد من ماشینم میزارم دم در کوچم🥴 میگه یه شب در کسوت بزاریم لازمه ذکر کنم روز اول که اومده بودم نمیدونستم ماشین داره ماشین جلو درش بود اومد سرم که جلو در من ماشین نزار دیگه ماشین نزاشتم جلو درش ولی حالا اومده میگه یه شب درمیون بزارین آخه زن حسابی اگه تو بخوای ماشین بزاری کلا جلو در منی چطور رفتار کنم با همچین همسایه احمقی
آخه به من ربطی نداره اون جا پارک ندارع همون طور که اون دلش نمیخواد من ماشین در خونش پارک کنم میگه رفت و آمدم سخته و من رفتم عقب تر پارک کردم منم دلم نمیخواد اون مستقیم جلو در خونم پارک کنه اگه اون بخواد پارک کنه مستقیم باید جلو در خونم پارک کنه
خب شما هم برای پارک ماشینت یکم از جلوی خونه ی اونو میگیری
اره ولی من ده سانت از دیواری که مال خونه اونا هست گرفته میشه جلوی رفت و آمد درش نیستم ولی اونا اگه بخواد پارک کنه کلا جلو در خونه کنه چون اگه بره جلوتر میرسه به جلو در پارکینگ همسایش من بخاطر حرف این خانوم با همسایه بغلیم حرف زدم ماشینش ببره عقب تا منم برم عقب جلو درش نباشم