2777
2789
عنوان

شوهرم گفته دلشو زدم طلاق بعد جاریم میگه برگرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 23 پست
عزیزم جاریتون بعدا تضمین میکنه که بیاد به جای شما توی اون زندگی سختی و ازار ببینه؟منطقی نگاه کنید به ...

والا من دوماه حالم بد بود خودش مسافرت و مهمونی شوهرش هر هفته شام ببزه بیرون محبت کنه گفتم خودت بودی برمیگشتی از دلخوشی حرف میزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دفعه هم بهت گفتم شوهرت اختلال شخصیت نارسیستی داره و بهتره جدا بشی

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اما تنها راه فشار دادن اينطور مردا همينهاز ما گفتن

انگار نمیدونی مجلس تصویب کرده مرد تا ۱۴ تا بده آزاده زن رو نابود کردن رسما اون مبلغم کم نیست برای توافق ۱ میلیارد

نمیدونم چجور آدمیه باید میموندی خونت تا طلاقتو بگیری بعد بیای بیرون چون بگه خودت رفتی برات بد میشه و اگر خودش بردت گذاشته خونه پدرت باید زنگ میزدی کلانتری و برات نامه میزدن حداقل تو دادگاه بنفعت باشه

تو دادگاه میری حرف از توافق اینا زد بگو خودش منو نخواسته و گفته برم خودش اذیت میکنه بی محلی میکنه و کارایی که کرده رو بگو و بگو وگرنه من مثل یه زن خوب و کامل سر زندگیم نشسته بودم و داشتم زندگیمو میکردم پس هرچی حقمه باید بده

اینجوری یکم اذیتش کن فکر نکنه ترسیدی و زود میتونه تقصیرارو گردنت بندازهو خیلی راحت و بی ارزش از شرت راحت بشه زودی

دادگاه پشت تورو میگیره و اونه که مجبوره مشاوره بره و مجبوره التماست کنه حق و حقوقتو کمش کنی و مهریتو کم کنی تا توافق کنی و خیلی بی ارزش از زندگیش نمیندازدت بیرون

والا من دوماه حالم بد بود خودش مسافرت و مهمونی شوهرش هر هفته شام ببزه بیرون محبت کنه گفتم خودت بودی ...

بقیه تاپیک هاتون و خوندم این اقا کلا میخواد وجدان خودش و ساکت کنه و نمیخواد ادامه بده به زندگی تلاش شما بی فایده ست واقعا

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اینم بگم اگه پیام داد که بگه اره تو مقصری و اینا اصلا جدی نگیر

ایشون قصدش این نیست که شما برگردی قصدش صرفا بازی روانیه همین

میخواد شما به پاش بیوفتی بعد همچنان ول کنه بره

بگو بله درسته من مقصرم لطفا دیگه پیام نده هم و تو دادگاه ببینیم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

انگار نمیدونی مجلس تصویب کرده مرد تا ۱۴ تا بده آزاده زن رو نابود کردن رسما اون مبلغم کم نیست برای تو ...

آره ديدم

١٤ تا رو بايد بده وگرنه ميندازيش زندان

بقيه اش هم هر چقدر زورت رسيد

دو روز با پاپند برقي رژه بره دوزاريش ميفته كه نميتونه با دختر مردم هر معامله اي بكنه!