2777
2789

دو تا بچه داره یکیش ناتوان از نظر حرکت کردن ولی یکیش سالمه این زن خودش دیپلم دار ولی شوهرش دکترا داره بشدت پولدار و خوش قیافه تر و موقعیت اجتماعی بالا تر از اون خواهرشوهرم با وجود همه این معیارها ک همسرش داره با کاراش ی کاری کرده ک شوهرش فک کن سطحش پایین تر ب من میگف هیچ وقت نظر شوهرت بفهمه دوستش دلری اون موقع دست ب هرکاری میزن خونه زندگیش همیشه منظمه بچه هاش مرتبن برای بچه هاش وقت میزاره شوهرشو همیشه با اسم جان صدا میزن انگار ک ی غریبه داره صدد میزن خیلی با احترام ب لباس خودش میرسه لباسای ارزون ولی با تنوع میپوش و بقدری سیاست دار تو برخورد با فامیل شوهر با این حال ک اونا خیلی با هم مچن خواهرشوهرمو از خودشون میدونن حتی جلو من ک عروسم لباس رسمی میپوش با شومیز نمیگرده کدبانو دست پخت خیلی خوب داره سفره اشو تنوع میده غذاهای خوب درست میکن اصلا تو جمع ب شوهرش نمیچسب نمیدونم شاید تو خونم همین بعد ی جور رفتار میکن ک خیلی ب جیب همسرش اهمیت میده میگرد جاهای ارزون پیدا میکن برای خرید وسیله خونه و لباس خیلی مودب اصلا اهل شوخی نیست حرف زشت شوخی زشت نمیکن ولی اینم بگم خیلی فوضولی زندگی همه رو میکن و همیشه راجب اینک شوهر فلانی تو زندگی با زنش چجور رفتا. میکن غیبت میکنن یعنی کلا خیلی اهل غیبتن خونوادگی .بعد ی زندگی همه کار دارن و اینم بگم ک حسودی هست ولی در کل من خیلی رفتاراش دوس دارم یعنی خصوصیات خوبش خیلی بیشتر شوهرش براش ماشین خونه خرید و با میل براش پول خرج میکن اختیار بهش میده عوضش من ی زن ساده بی سیاست چسبنده ک اگه شوهرم ی لحظه تو جمع محلم نده بغض میکن همه حرف راجب زندگیم میزنم همه از قیافم دعوامون میفهمن خیلی هر کر میکنم با اینک من از همه لحاظ از همسرم بالاتر حرفم خریدار ندار

وای اسی خیلی زیاد نوشتی من اصلاً تایپکهایی که زیاد نوشته باشنو چون ویروس گرفتم اصلاً نمیخونم ون سردرد دارم واقعاً شدید سرم داره میترکه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اون شوهرش ذات داره انسانه

خیلیا اینی که میکی بودن شوهر بیصفتشون عوض تشکر نارو زده

خواهر من خیلی شبیه رفتارای همین خانم رو داره ولی شوهرش رف زن دوم گرف اونقدرر ستمش کرد که نگو

خواهرشوهرت شانس داره ماها نداریم

بقیه اش به کنار ولی انقدر بدم میاد ادم بچسپه به شوهرش تو جمع

من یه جاری دارم خیلی باهم خوبیم زن خیلی خوبیه

اما شوهرش هر جایی بشینه وسط صد تا مرد هم باشن میره میشینه کنارش به خدا یه جوری میشینه مردا خجالت میکشن خیلی چاقه خودش و شوهره لاغر میره یه جوری میچسپه که نصف شوهره میره زیر ران و گوشتاش

یعنی تا نصفه میشینه تو بغلش وسط اون همه ادم

پیش مردای غریبه هم

همسرم دایم میگه این چشه چرا اینجوریه

اون سری میگفت بر عکسه توه مشخصه اون دیگه خیلی گرمه که تو جمع هم نمی تونه جلو خودشو بگیره 😐