2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه ندارم دو سال استخدامم بانک نیستم اداره دولتی ام

ولی چون سابقه نداشتم خیلی استرس داشتم خداروشکر دیگ جا افتادم

دوستم بانکی هست یک هفته میزارنت کنار همکار تا راهنماییت کنه

دوستم از اول با چادر رفت حالا روش نمیشه مانتو بپوشع ،من از روز اول یک رژ کمرنگ زدم کچشمشون عادت کنه

من با مانتو هستم. ولی محجبه بدون آرایش و مذهبی هستم

راضی هستین از بانک؟

[QUOTE=403125574]دوستم از اول با چادر رفت حالا روش نمیشه مانتو بپوشع ،من از روز اول یک رژ کمرنگ زدم ...

ششما استخدامی قبول شدید،؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فقط واقعا کار مردمو راه بندازین

و اینکه خودتونو نگیرین، بله درسته زحمت کشیدین به این شغل رسیدین ولی برا خودتون زحمت کشیدین نه ارباب رجوع

من متأسفانه بارها شده رفتم بانک، کارمندش خانم بوده بزور و منت کار ارباب رجوع رو راه انداخته

یجوری با اخم جوابمو داده😕واقعا زشته

من تجربه ندارم دو سال استخدامم بانک نیستم اداره دولتی ام ولی چون سابقه نداشتم خیلی استرس داشتم خدارو ...

من اگه بخوام برای استخدامی ارگانی خودم و آماده کنم از کجا منابع و بفهمم و آماده کنم ؟اصلا کی بفهمم چه ماهی فلان ارگان استخدام میزاره؟

من اگه بخوام برای استخدامی ارگانی خودم و آماده کنم از کجا منابع و بفهمم و آماده کنم ؟اصلا کی بفهمم چ ...

دووست گلم ک اول استخدام شد و رفت بانک ب من یاد داد

برو سایت ای استخدام رایگان کلی جزوه و نمونه سوال داره ،من کتابی چیزی نخریدم فقط آزمون های ده سال گذشته همه رو با جواب خوندم به سه سال پیش حدودا شد پنجاه شصت هزار از سایت خریدم ، دوستممبهم گفت منم ب تو میگم تا خدا نخواد نمیشه

قبول شدی یک صلوات مهمونم کن

بیشتر از اون چیزی ک ازت میخوان انجام ندههرچی بیشتر خودت رو نشون بدیبقیه کنار میکشن و کار اونا رو هم ...

ممنونم. در کل راضی هستین؟

من سابقه کار مالی و حسابداری دارم. اگه خوب کار کنم نمیفرستنم ستاد یا جای بهتر؟

ممنونم. در کل راضی هستین؟من سابقه کار مالی و حسابداری دارم. اگه خوب کار کنم نمیفرستنم ستاد یا جای به ...

ستاد ک بری خیلی حجم کارت سبکتر هم میشه و ارتقات هم زودتر اتفاق میفته.الحمدلله راضیم ولی واقعا ربطی ب خوب کارکردن نداره.باید با بالایی ها دمخور و اشنا بشی

دووست گلم ک اول استخدام شد و رفت بانک ب من یاد داد برو سایت ای استخدام رایگان کلی جزوه و نمونه سوال ...

دستت درد نکنه

الهی خیر ببینی

لطفا برام دعا کن بتونم استخدام دولت بشم