2777
2789

یه جلسه شرکت کردم بماند چی بود و کجا

یه دختری هم اومده بود که قبلا پروفشو دیده بودم شوکه شدم دیدم اینقدر خوشگله ولی واقعیتش خیلیییییی خوشگل تر بود من کل جلسه فقط محو قیافه دختره بودم اصلا حواسم به جلسه نبود

پوستش سفید خوشرنگ لباش خوش فرم ترین لب ممکن مثل عروسکا دماغش عروسکی کوچولو چشم و ابروش خدا موهاش طلایی اصلا یه چیزی واقعا انگار تو افرینش برگ برنده برده بود عروسک زنده بود حتی اداهاش و لوندی هاش به دل مینشست

بعد کار این گروه اینه میره خانه بهداشت های روستایی کار میکنند و تو شهر کوچیک نسبتا محروم درس میخونن حیفِ اون دختر که تو اون محیط مونده من خوشگلی اونو داشتم جوونیمو اونجوری حیف نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به هیچ کس همه چیو ندادههمه نقص دارن تو زندگیشووون

ولی نعمت اون کجا نعمت ما کجا

نقص اون کجا نقص ما کجا

البته اینقدر خوشگل بود که من اصلا مقایسه یادم رفت فقط محو تماشاش شدم به جای اون ذوق کردم😂

گفتی من اگه خوشکلی اونو داشتم خودمو حروم نمیکردم

منظورت چیه یعنی چکار میکردی ک حروم نشی؟

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

گفتی من اگه خوشکلی اونو داشتم خودمو حروم نمیکردم منظورت چیه یعنی چکار میکردی ک حروم نشی؟

یه شغل فرسایشی سخت انتخاب کرده و تو مناطق کوچیک گیر افتاده

دختر زشت که کسی نمیگیرتش بره تو اینجور مشاغل منطقیه چون راه دیگه ای نداره اما دختر به این خوشگلی خیلی راحتمیتونه مدل و بازیگر بشه یا مرد خوب پولدار بگیرتش فقط به تفریحش برسه بره تو شهر بزرگ موقعیت شغلی و خواستگارای خیلی بهتر گیر بیاره الان جوونه و این کارو میتونه بکنه چرا باید کار سخت انجام بده تو روستا و شهرستان