2777
2789

عزیزم با عضویت داخل سایت زیر و احراز هویت داخلش ..با هر نفر ورود باتوجه ب قیمت طلا بهت سود میده

الان فک میکنم نفری ۱۱۰هزار باشه

سایت امنی هم هست

خودمم ازش۵تومن پول گرفتم

اینجا نشد لینک رو درج کنم ،بیاین پیوی بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاش خرابه مگهچجور خرابش کردی مگه

من تو جاده میرفتم یهو دیدم انگار چرخای جلو قفل شدن حرکت نمیکنن

با جرثقیل اوردمش خونه

فقط چرخ جلوش حرکت نمبکنه همین

مشکلشم چیه نمیدونم مکانیکم نیومده نگاه کنه ماهم نبردیمش بیرون دیگه

من به شوهر سابقم میگفتم میخوام برم آرایشگاه میگفت برو شماره حساب آرایشگرو بگیر بفرست براش بریزم🙂🤢 خااک تو سرش خاااااکا خاااک

کسی ندونه فک میکرد من چی میخریدم چیکار میکردم با ۵۰۰ یه تومن چی میشه خرید اصلا که منم بکنم من پدر مادرم کل اطرافیانم از این وضعشون خوبه هیچکس به پول من احتیاج نداره نمیدونم چرا نیت و فکرش بد بود من اصلا از خونه بیرون نمیرفتم که زیاد😐

یبارم سر میوه خریدن اینطوری کرد منم هر سری میگفتم نظرم تغییر کرد نمیرم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
من به شوهر سابقم میگفتم میخوام برم آرایشگاه میگفت برو شماره حساب آرایشگرو بگیر بفرست براش بریزم🙂🤢 ...

واقعا از قول شما فک میکنه میخوام به خانوادم کمک کنم

نمیدونم چرا این مدلی هستن

شوهر من که کلا مودی یه لحظه عالی

یه لحظه روانی

واقعا از قول شما فک میکنه میخوام به خانوادم کمک کنم نمیدونم چرا این مدلی هستن شوهر من که کلا مودی یه ...

خانوادم به من کارت داده بودن خیلی وقتا خوراکی اینا دلم میخواست چیزی لازم داشتم از کارت اونا میخریدم چون تو کارت خودم پول نبود

ولی همیشه مخفی کردم این کارتو گفتم این ماهی یه تومنم بهم نمیده اگه بفهمه

واقعا از قول شما فک میکنه میخوام به خانوادم کمک کنم نمیدونم چرا این مدلی هستن شوهر من که کلا مودی یه ...

یبار با خواهرش اینا هماهنگ کردیم بریم خرید شوهر اونا ۱۰ ۲۰ تومن براشون پول ریختن که خرید کنید برا من ۵۰۰ تومن ریخت اونم برای اسنپ😐 خدا ذلیلش کنه خدا شر اینو از سر من زودتر باز کنه الهی برام دعا کنید

خانوادم به من کارت داده بودن خیلی وقتا خوراکی اینا دلم میخواست چیزی لازم داشتم از کارت اونا میخریدم ...

افرین منم باید همین کارو بکنم بهشم از قول شما چیزی نگم و گرنع همونم دیگه نمیزنه به کارتم

چیکار میتونم بکنم دیگه جوانی قبل ندارم پسرم17سالشه کوچیکه 10سالشه با دوتا بچه بدون پول سرمایه چه غلط ...

عزیزم وقتی شما ازاول زندگیت همین بودی و نتونستی اخلاقشو درست کنی دیگه نمیتونی درستش کنی دیگه خودت هم داری میگی بچه هات بزرگن .

الان راهکار عده ای اینه طلاق بگیر

راهکار من ی مشاور کار بلده

دیگه بچه های شما تو سن حساس هستن طلاق اصلا و ابدا راهکار خوبی نیست

شما باید همون اوایل ازدواج عادتش میدادی ن دیگه الان

🤕

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

من نه کتک نمیزنهنه که نزنه اوایل یه مرتبه زدم منم قهر کردم نرفتم خونه بابام رفتم خانه امن 123یه هفته ...

کاش شهر ما همخانه امن داشت

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

با بغلم باهم گریه کنیم چقد تو منی😔😔

🫂🥹

برا من هیچ امیدی نبود منم خیلی لوس تشریف داشتم ولی تو بمون مقاومت کن 🥺 انشالله یه روزی آدم شه

طلاق خیلی سخته هنوز نگرفته من حالم بده

بعدشم معلومه برام چیزی نریختن😅 شانسم ۳۰ ساله قهوه ایه یبار حداقل کرمی نشد امیدوار شم🤣