2777
2789
حتی آرزوی مرگشمنمیتونم بکنم بچم حیلی دوسش داره این وسط من اضاقثفی ام آرزوی مرگو میکنم اگر صلاح باشه ...

الهی خدانکنه هیچ کدومتون بمیرین

امیدوارم خدا به شوهرت وجدان بده

امیدوارم خدا بهش قلب مهربان بده تورو بپرسته و قلبش فقط برای تو بتپه

امیدوارم بهترین و قشنگ نرین اتفاق ها براتون رقم بخوره

الانم میبینی زندگی ها خدایی خیلی سخت میگذره

خدا لعنتشون کنه که به فکر مردم نیستن

با این گرونیا باعث اختلاف انداختن در زندگیا شدن

حتی آرزوی مرگشمنمیتونم بکنم بچم حیلی دوسش داره این وسط من اضاقثفی ام آرزوی مرگو میکنم اگر صلاح باشه ...

بی پدری خیلی سخته 🥲 خدا هیچ بچه ای رو بی پدر نکنه و از همه مهم تر بی مادر نکنه

آه چرا اینا آدم نمیشن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خلاص میشم بحق علیفک میکنی منو نمیزد؟ توهین تحقیر فحشی نموند که ندهاگه مسئله فقط پول بود ب ...

خیلی شبیهدمنی

بچه داری؟

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

انشالله که خلاص میشم بحق علیفک میکنی منو نمیزد؟ توهین تحقیر فحشی نموند که ندهاگه مسئله فقط پول بود ب ...

امیدوارم زدتر کارای طلاقت جور بشه

نباید بمونی خودتو جوانی تو ایندتو برای همچین ادم نمک نشناس بی وجدانی خرج کنی برن بمیرن بی لیاقتا

الهی خدانکنه هیچ کدومتون بمیرین امیدوارم خدا به شوهرت وجدان بده امیدوارم خدا بهش قلب مهربان بده تورو ...

فدات مهربون

دیگه سپردم ب خودش

این زندگی برای شخص من جهنمه

ولی باید صبر کنم تا ببینم کی گشایش میشه

خیلی شبیهدمنیبچه داری؟

نه خداروشکر شکر صد هزااااار بااااار

آخه اون خودش چی هست بچش چی باشه خدا نسل اونو خشک کنه الهی، برای جامعه مضرن اینا

امیدوارم زدتر کارای طلاقت جور بشه نباید بمونی خودتو جوانی تو ایندتو برای همچین ادم نمک نشناس بی وجدا ...

انشااااالله میگیرم برام دعا کن

نه خداروشکر شکر صد هزااااار بااااارآخه اون خودش چی هست بچش چی باشه خدا نسل اونو خشک کنه الهی، برای ج ...

خب خوبه چون میتونی جدا شی و آزاد کنی خودتو.

خداوند برات بهترینها رو رقم بزنه

امثال من وتو تو شکنجه گاه هستیم

خدا روشکر شما میتونی رها شی ولی من دو تا بچه دارم نمیدونم رهاییم کی هست

اره بابا تحمل میکنم ولی واقعا بودن تو نی نی سایت که گفتن برو طلاق بگیر باورم نمیشه به خاطر یه کرم و ...

اره به خدا منم ناراحتم هرکس مشورت میخواد سریع میگن طلاق بگیر اخه خواهر من کی بوده که سر چیزای جمعی طلاق گرفته باشه و موفق شده باشه

خب خوبه چون میتونی جدا شی و آزاد کنی خودتو.خداوند برات بهترینها رو رقم بزنه امثال من وتو تو شکنجه گا ...

هیییی چی بگم

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه بسوز و بساز دیگه چاره چیه

مصیبت اینجاست این احمقا با همه خوبن الا ما، انگار خاریم تو چشماشون، بیای حساب کنی از کل جد و آباد شوعرم خانواده من از لحاظ فرهنگ شعور شخصیت بالاتر از اونا بودن این چرا منو پسند نمیکنه؟ من قیافم بد نیست بدنم عین گچ سفید تحصیلاتم که بالاتر از اون بودم جهیزیه ای برده بودم کل خاندانش دهنشون باز مونده بود این چیه منو نپسندید؟

خاک تو سرش بکنن انشالله ، انشالله اعلامیه شو ببینم

۵ تا خواهر برادر بودن یکیشون آدم نبود درست حسابی نبودن این اصلا هم سطح من نبود حالا این منو نمیپسنده احمق سیاه بدقواره

نمیدونم به خدا من که دروغ نگفتم همین مقدار بهم پول میده خرج خونه همش میخره اوکیم مشکلی ندارم لباسامم ...

نمیگم تو دروغ میگه ولی اینجا خیلی ها بهت دروغ میگن همه چیز میخره پس باهاش برو همه چیز بخر این ۵۰۰ هم کنار بزار جمع کن مرد ببینه زنش جمع میکنه بیشتر بهش میده خیالت راااحت با یکم سیاست ماهی ۳میلیونم میده