2777
2789
بله متاسفانه شرایط رو جوری کردن که دیگه مردم بهم رحم ندارنهرکاری از دست شون بربیاد برا دو زار پول بی ...

بنظرم مردم و مغازه دار هم مقصر نیست وقتی هیچ ثبات قیمتی نیست فقط مردم دنبال زنده موندن هستن و اینک برشکست نشت البته بعضی هام از آب گل آلود ماهی میگیرن فقط دیگه فکر هیچ کس و هیچ چیز نیستن دیگ نظارتی و قانونی هم نیست که جلوشو بیاستع

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

اعصابی نمونده الان یکم قند و یه روغن مایع خریدم شد 2۳۵ گرونی بیداد میکنه من الان میشه ۳۳ سالم بچه ندارم گفتم برم دکتر که با این وضعیت اصلا دیگه بهش فکرم نمیکنم

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعصابم برای قراردادم خورده

تو ضررم فعلا فکرم درگیره کارم شده

اینم پنجاه درصد خودم مقصرم پنجاه درصد شوهرم نزاشت دقیق قرارداد رو بخونم گفت از بس همه جا حساسی و سخت میگیری کارت جلو نمیره

الان یک میلیارد تو ضرر هستم

سعی میکنم بهش فکر نکنم صورت مسیله رو برای خودم پاک میکنم چون کاری از دستم برنمیاد این وسط بیفتم سکته کنم کی منو جمع کنه😂😂😭

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

درکل نه (البته که قطعا اذیت هستیم ) اما انرژی منفی هم مدام به خودمون نمیدیم

چون توکلم به خدا و قدرت زیادش فراوانه

میدونم میدونم الان میخواید بگید لابد وضعت خیلی خوبه !

اما نه

معمولی هستیم

هم خودم هم همسرم کارمندیم

ولی خدارو شاکریم

فقط نباریدن بارون ناراحتم کرده که واقعا از خدا میخوام باران رحمت رو بفرسته

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

انقدر زیاد شده که نگو، الان مغازه دارا و فروشنده ها هر روز میکشن رو نرخشون حتی اجناسی رو که یک ماه ق ...

شما ماشین یا طلایی رو که ماه پیش خریدی به قیمت ماه پیش میفروشی ؟

فروشنده وقتی جنس روبفروشه باید بتونه بره بخره نمیتونه که به قیمت قبل بفروشه

چرا؟؟ حتما خیلی پولدارید!!

اینقدر ک دغدغه بزرگی باشه نه.خودمون با شرایط هماهنگ میکنیم.الان دغدغم چیزها و کیای دیگه هستن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شما ماشین یا طلایی رو که ماه پیش خریدی به قیمت ماه پیش میفروشی ؟فروشنده وقتی جنس روبفروشه باید بتونه ...

ماشین و طلا که نرخش معلومه،

عزیزم روغن و سس که خرید ماه قبله رو با نرخ ساعتیِ الان میفروشه، بعد چیزی رو که الان با نرخ الان خریده ماه بعد دوباره با اون نرخ جدیدی که اونم تازه خودش تعیین کرده میفروشه،

این قابل دفاعه الان؟