2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که😆ازجلوش خسته شدی باپشتش زندگی میکنی😆

کجاش خوبه اول که دیدم ترسیدم

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
وااااي يعني امكان داره اينم مد شده😬😬😂😂🙈🙈

شاید ولی باحاله

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
اینا که خوبه یارو میره  تو عروسی میخواد برقصه خرو بلند میکنه بالا سرش میچرخونه.

چی بگم

برار مد شه یکم بخندیم

مثلا طرف بیاد شماره بده ندونی سروتهش کجاس😂😂😂

خدارو شکر من هیچوقت تابع مد نبودم و نخواهم شد عکسای گذشته رو میبینم ساده ام ولی وای به اونایی که فرق وسط وا میکردن و ابروهارو نازک میکردن و کلیپس میزدن به کلشون اندازه دکل مخابرات و الانم هی میرن تزریق میکنن همه جاشون و ابروهارو هاشور میکنن بذار ده بیست سال دیگه عکساشونو ببینن از خجالت اب میشن.

[QUOTE=58074222]خدارو شکر من هیچوقت تابع مد نبودم و نخواهم شد عکسای گذشته رو میبینم ساده ام ولی وای به اونایی که فرق ...[/QUOTE]

وااااي نازگلل جون كليپس رو نگووووو🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من دوتا ميزدممممم😂😂😂

عكسامو كه ميبينم فقططط ميخندممم..فوكول با كليپس..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 
خدارو شکر من هیچوقت تابع مد نبودم و نخواهم شد عکسای گذشته رو میبینم ساده ام ولی وای به اونایی که فرق ...

همه چی در یه حدی خوبه زمون کلیپس گنده ها خدارو شکر من موهامو پسرونه میزدم

[QUOTE= 58074222 ]خدارو شکر من هیچوقت تابع مد نبودم و نخواهم شد عکسای گذشته رو میبینم ساده ام ولی وا ...

بابا خوشتیپ ،یادمه تازه که اومده بود گرونم بودش