2777
2789

تو بیرون مجالس اینقدر سرحالن وبه خودشون میرسن وبچه هاشونم ماشالله ارومه،من زایمانم زود رس شد حتی یه اصلاح هم نتوستم برم تادوماهگی بچم،حتی پشم هام نزده بودم که زایمان کردم بعد اونم بچم کولیک داشت گاهی وقت ها تا یک ماهم نمیتونستم یه حموم برم یا موهام شونه کنم الان خیلی حسرت گذشته رو میخورم ،آخه امروز صبح جایی بودم یه خانومی بود ۵ماهه زایمان کرده بود ماشالله اونقدر سرحال بود به خودش رسیده بود بخاطر همین یهو یاد اون زمان افتادم،وگرنه پسرم الان ۸سالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ول کن گذشته رو حالا چشم نزنی بیچاره رو 🧿😂

منم بچم کولیک داشت خیلی سخت بود ولی حموم مگه میشه یه ماه نری

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عزیزم گذشته رفته خسرتشو نخور کاریش نمیشه کرد دست تو نبوده که ب جاش الان ب خودت برس و سرحال باش

والله الانم پسر اونقدر شر شیطون جونم به لبم رسونده هرجا برم یه خرابکاری میکنه اعصابم بهم میریزه،البته ازخدا میخوام تمام بچه ها درپناه خدا سالم سرحال باشن

وای ول کن گذشته رو حالا چشم نزنی بیچاره رو 🧿😂منم بچم کولیک داشت خیلی سخت بود ولی حموم مگه میشه یه ...

نه ایشالله که چشم نزنم الان پامیشم به نیتش صدقه میندازم والله من نیتم چشم زدن نیست

اخی منم جات بودم باور کن

تو ماه رمضون زایمان کردم

همش میگفتم زایمان میکنم میام خونه مامانم چقدر خوش میگذره

بچم دنیا اومد با وزن ۱/۵۰۰

یک هفته با شکم سزارینی بالا سر بچم بودم

مردم و زنده شدم

شیر میدوشیدم

همه راحت بچه شونو میگرفتن به سینه

من داغون بودم

بعد کولیک شدیید داشت

ههمه بچشون میخابید تا صبح بچه من کل شبانه روز فقط یک ساعت میخابید

کلا داشت جیغ میزد

پسر منم الان ۱۰ سالشه

اما بازم خداراشکر بچه مون سالم موند برامون🥲

نه ایشالله که چشم نزنم الان پامیشم به نیتش صدقه میندازم والله من نیتم چشم زدن نیست

می دونم عزیزم شوخی می کنم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اره چون کسی نبود کمک حالم باشه زیادم نمیخوابید پسرم

اطرافیان باید کمک کنن زن زائو خیلی آسیب پذیره حق داری شرایطتت سخت بوده هیچ کس نیومد پیشت بمونه؟