حالم به هم میخوره از اینکه همسرم با اون خیانتکار حتی حرف بزنه 🫠میخوام یدونه اون آدم کثیفیه ولی میترسم چون باهاش صمیمی هست چیزی بهش بگه از طرفی اینی که خیانت کرده شوهر دختر خالمه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
رفیق همسرم ( طرف فامیله) اهل خیانته بنظرتون به همسرم راجبش بگم ؟
نه نگو طرف چند ساله با همسرش زندگی میکنه موصوع خیانت رو میفهمه نمیتونه ثابت کنه تو چطور میخوای ثابت کنی بعدش شاید خودش میدونه و پذیرفته داره زندگیشو میکنه
ولی اگر زن با اعتماد به نفسی باشی و اجازه ندی بهت ظلم کنه شوهرت تهدیدش کنی کوتاه نیای
اونم میشینیه سر جاش
خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمیتونی کسی رو تغییر بدی، فقط میتونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین میکنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدمهایی که بهت آسیب میزنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگیات دور کنه.
نه براش عادی سازی نکن این چیزارو ب زبون نیار پیشش .
حالم به هم میخوره از اینکه همسرم با اون خیانتکار حتی حرف بزنه 🫠میخوام یدونه اون آدم کثیفیه ولی میترسم چون باهاش صمیمی هست چیزی بهش بگه از طرفی اینی که خیانت کرده شوهر دختر خالمه