2777
2789
عنوان

به پسرم یاد میدم مادربزرگش هر چیزی در مورد من میگه بیاد بهم خبر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 9837 بازدید | 62 پست

میگن بچه ها رو حتی وارد رابطه زن و شوهریتون نکنید چه برسه رابطه های فرعی ... شما متوجه نیستی داری نقش های متعدد به بچه ت میدی نمیدونی اون بچه چه فشار روانی تحمل میکنه

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

هر جایی که حس کنم ممکنه خطری برای بچه هام باشه از روش خودم استفاده میکنم.به شوهرم میگم بچه ها رو نبر ...

مثلا چه مراقبتی؟!!!

تو اینجوری داری کلی اسیب میزنی بهشون.

غرق اضطراب می کنی اون ها.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچوقت اجازه ندادم بچه هام هیچ حرفی رو بیارن پیش من بگن الآنم یاد گرفتن نه حرف خونرو میبرن بگن نه حرف از بیرون بیارن خونه پشت سرم قرار باشه حرفیم باشه واسم مهم نیس اصلا مهم تربیت و شخصیت بچمه

خوب در آینده اگر عروسهات همینکار رو باهات کردن شاکی نشو نگو نوه هامو باهام دشمن کردن

قطعاً اگر مثل مادرشوهرم عفریته باشم حقمه نوه هام باهام دشمن بشن.

من مطمئنم حتی یک درصد بچه های منو دوست نداره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

قطعاً اگر مثل مادرشوهرم عفریته باشم حقمه نوه هام باهام دشمن بشن.من مطمئنم حتی یک درصد بچه های منو دو ...

از دید خودت نبین

از دید مادرشوهرت رفتارش ایراد نداره اما از دید شما کلی مشکل داره

حالا ممکنه فردا هم عروست یک رفتار شما رو نپسنده و نزاره نوه هات بیان پیشت

مثلا چه مراقبتی؟!!!تو اینجوری داری کلی اسیب میزنی بهشون. غرق اضطراب می کنی اون ها.

اتفاقاً پسرم خیلی ریلکسه. قبلاً میدیدم از هر حرف بچگانه اش مادرشوهرم یه داستان و دعوای بزرگ درست میکنه. الان بهش یاد میدم که جوابش رو بده و رفتاراشو بیاد به من بگه.

یه روز ضوهرم وقت نداشت من بردمش مدرسه. در مدرسه بسته بود ولی چند تا از خانواده ها با بچه هاشون پشت در بودن. برای اینکه کارم دیر نشه یچه رو به اونا سپردم و رفتم سرکار.

حالا از دهن بچه در رفت گفت امروز چند دقیقه پشت در مدرسه بودم.

مادرشوهرم جنجال جنجال که بااااید مامانت می آورد میذاشت خونه ما.

دیدم پسرم عصبی شده گفته مامان عزیز اعصابمو خورد کرد هر چی میگم باز یه چیز دیگه میگه. آخرش سکوت کردم.

منم بهش گفتم دفعه دیگه اگر گیر داد بگو مامانم گفته پشت در مدرسه برای بچه ی من امن تر از خونه ی توعه.

الان این خبر چینیه؟ من بدم میاد رو مخ بچه میره زنیکه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

از دید خودت نبین از دید مادرشوهرت رفتارش ایراد نداره اما از دید شما کلی مشکل داره حالا ممکنه فردا هم ...

ببین اونا فقط یه پسر و یه نوه و یه عروس رو چسبیدن و ما رو از خودشون راندن.

حالا شوهر من بی عاره اصلاً برام مهم نیست. ولی بچه هام نباید بی ارزش بشن.

برا اون نوه تبلت و موتور شارژی و هر سال تولد و هدیه. برا بچه های من هیچی.

حالا به درک برام مهم نیست شوهرم میخره براشون بهترین ها رو.

ولی بدم میاد خودشونو آدم خوبه نشون میدن.

تو مشکل و گرفتاری خودشونو عقب میکشن بعد که همه چی عادی میشه خودشونو می چسبونن که نوه عزیزشون هم بازی داشته باشه

هر جایی که حس کنم ممکنه خطری برای بچه هام باشه از روش خودم استفاده میکنم.به شوهرم میگم بچه ها رو نبر ...

بزرگترین خطر مادر سمیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اتفاقاً پسرم خیلی ریلکسه. قبلاً میدیدم از هر حرف بچگانه اش مادرشوهرم یه داستان و دعوای بزرگ درست میک ...

واقعا متاسفم تو جنگ شما و مادرشوهرت اونی که داغون میشه و آسیب میبینه بچه ی شماست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
جای این کارا بهش بگو وقتی باباش میگه ببرمت اونجا بگه نمیام

پسرم اونجا رو دوست داره متأسفانه. دلش میخواد با پسر عموش بازی کنه