2777
2789
عنوان

یه دعانویس یا فالگیر می‌خوام جدی

76 بازدید | 7 پست

من اصلا نمیتونم وارد رابطه شم انگار طلسم شدم پسر بهم نزدیک نمیشه دیگه واقعا دارم نگران میشم آنقدر بی تجربه کی اصلا خوب نیست به هر کیم میگم هیشکی تو زندگیم نیست و نبوده باور نمیکنه میگن بهت نمیاد دروغ میگی یعنی ظاهرم اوکیه بد قیافه هم نیستم چرا اخههه🥲😐چاره چیه 

نینی سایتو دوست دارم چون اینجا همه خودشونن چون واقعیت جامعه س 

سمت فالگیر دعانویس نرو ب درد و مشکلات اضافه نکن اسم مادرت بگی ودرگاه هات باز بشن تمومه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت فالگیر دعانویس نرو ب درد و مشکلات اضافه نکن اسم مادرت بگی ودرگاه هات باز بشن تمومه

یعنی چی اسم مادرت بگی

نینی سایتو دوست دارم چون اینجا همه خودشونن چون واقعیت جامعه س 

یعنی چی اسم مادرت بگی

اینو بگی درگاه پورتال باز میشه به دست خودت اجازه مجوز ورود اونا رو میدی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

به کی بگم بیشتر توضیح میدی

خیر بیشتر از این نمیشه نمیتونم بگم