2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک پنجاه میلیون

860 بازدید | 45 پست

سلام🌹

یه کاربری تاپیک زده ۵۰ میلیون پول رو به جای طلا رفته باهاش چیزهایی که دوست داشته رو خریده 

همه ریختن سرش که و گفتن:

بی‌عقل

بی‌لیاقت

شوهرت طلاقت بده از دستت راحت بشه به نفعش هست

سبک مغز!!!

یا چه می‌دونم گفتن باید برای آینده پس‌انداز می‌کردی و…

دوستان ۵۰ میلیون یعنی ۳.۵ گرم طلا حتی یک انگشتر درست و درمون هم نمیشه و با ۳.۵ گرم طلا آینده آدم تغییر نمی‌کنه پس حداقل دل خودش رو شاد کرده 

(کسایی‌که طبق معمول میخواید مثل همیشه بهم تیکه‌های  زیرپوستی  بندازید من فاکتور طلاهای امسالم پیشم هست و میتونم اگر بخواید برم عکس بگیرم پس از تیکه انداختن  اجتناب کنید😘)

من با دروغ گفتن استارتر به شوهرش خیلی مخالفم ولی یاد بگیرید یه جوری زندگی کنید که قرار نباشه برای هرچیز کوچکی به شوهرتون جواب پس بدید و بترسید

برای خرید یه لباس

یه تیکه طلا

یه لوازم آرایشی و…

شما مهریه دارید؛ مهریه‌ای که از لحظه جاری شدن عقد تا آخر عمرتون بدون اینکه طلاق بگیرید و یا مشکلی با شوهرتون داشته باشید میتونید ازش طلب کنید.

شما‌ نفقه دارید

و ۵۰ میلیون در برابر این‌ها گم هست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صلاح مملکت خویش خسروان دانند والا50تومن زیادنمیشه هامن تابستون 30تومن خریدکردم دوتانایلون شد پول بی ارزش شده جنساهم گرون

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

قیمه ها رو تو ماست ها نریزیم 

ادم هر ماه هم میتونه یه تیکه لباس و.. بخره

ولی وقتی وام بر میداری دیگه عاقلانه نیست بدی به لباس و..

استارتر باید اختیار حقوق خودشو می‌داشت ...

واینکه همین کم کم جمع کردن ها درنهایت میشه پول خونه و ماشین وسرمایه های اساسی زندگی 

از  هوا که یهویی نمیرسه 

ربطی ب مهریه نداره ولی خداییش آدم باید با توجه ب شرایط زندگیش خرج کنه ۵۰ میلیون شاید براکسی پولی نبا ...

حرفتون کاملاً درسته 

ولی کلی آدم به استارتر اون تاپیک حمله کرده بودن که بعضی از کاربرها رو من توی تاپیک‌های دیگه دیده بودم و‌ می‌دونستم پولدار هستن

حرفتون کاملاً درسته ولی کلی آدم به استارتر اون تاپیک حمله کرده بودن که بعضی از کاربرها رو من توی تاپ ...

راستش دلم سوخت برا استارتر 

با اینکه شاغله اینا عقده شده بود تو دلش که خودشو خالی کرد با ۵۰ میلیون پول 

ولی خب دروغش حیلی بد بود 

هرچند مردها خیلی بیشتر از این دروغ میگن رو هم بشه ب هیچ جاشون نیس 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند والا50تومن زیادنمیشه هامن تابستون 30تومن خریدکردم دوتانایلون شد پول بی ...

‌دقیقا ۵۰ میلیون در کلام زیاده ولی متاسفانه در عمل نمیشه باهاش کاری کرد