2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک پنجاه میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 45 پست
راستش دلم سوخت برا استارتر با اینکه شاغله اینا عقده شده بود تو دلش که خودشو خالی کرد با ۵۰ میلیون پو ...

منم از دروغ گفتنش بدم امد 

ولی چرا یه زن باید انقدر تحت فشار باشه که برای خرید لوازم آرایش و لباس دروغ بگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد توی سایت بعضی‌ها فقط بلد هستن مسخره کنن

وقتی من گفتم ۵۰ م میشه ۳.۵ گرم یه کاربری من رو مسخره کرد

نمی‌دونم از قیمت طلا خبر ندارن یا ریاضی و حساب کتاب  بلد نیستن یا چی؟ ولی خب از اعتماد به سقفشون برای تمسخر دیگران چیزی کم نمیشه

خودشم کار میکرد با پول خودشم قرعه ها رو میداد هیچ هزینه ضروری هم‌نداشتن مثلا بگی درگیر دوا و‌دکترن یا قسط و قرضاشون عقب افتاده

پس حق داشت برا خودش خرجش کنه ولی راهی که انتخاب کرده بود پ دروغ گفتن و طلای بدل خریدن و....خیلیییییی بد بود و اعتماد بینشون رفت دیگه و‌ زمان طولانی میخواد حل بشه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من تابستون رفتم دو سه جا مسافرت کلی کیف کردم ولی الان لنگ ۳۰ میلیون برای پول پیش خونه هستم این مقدارشو ینی کم دارم

الان میگم کاش یکیشو نمی‌رفتم ک لنگ نمیشدم الان

پس انداز تو این دوره خوبه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
منم از دروغ خیلی بدم میادولی از پست خیلی از خانم‌ها معلوم بود مشکل اصلی‌شون فقط پول هست نه دروغ

نحوه پول خرج کردن هرکس باید با شرایط زندگیش همخوانی داشته باشه

کسی که دنبال وام ۵۰ میلیونی هست یعنی روی اون ۵۰ میلیون برای آینده زندگیش حساب باز کرده نه اینکه خرج لباس و... بشه

یکی آینده زندگیش رو با ۵۰ میلیارد میسازه و اون ۵۰ میلیون براش عددی نیست یکی هم ۵۰ میلیون وام میگیره و خب قطعا ۵۰ میلیون براش رقم درشتی هست

اگه شوهر اون خانوم اون پولو میرفت میداد به مادرش درحالی که به زنش گفته نگه داشتم واکنشتون چی بود؟؟؟؟

بحث دروغ و اعتمادیه که از دست رفته نه نفقه و مهریه 

دروغ از هر طرفی باشه هیچ توجیحی نداره

غرق شوی میمیری چه در دریا چه در رویا 

اون تاپیک رو ندیدم و نمیدونم اصل داستان چیه.ولی اگه اون پنجاه میلیون برای هزینه های ضروری خانواده بوده و ایشون خرج غیرضروری ها کردن، کارشون خیلی اشتباه بوده و منافع خانواده رو در نظر نگرفتن.

در ضمن طبق قانون  نفقه اصلا اون مبلغی که شما فکر میکنید نیست. برای خانمی از آشناها که لیسانس دارن ماهیانه سه تومن نفقه تعیین کردن. سه تومن بابت خوراک و پوشاک و تمام هزینه های زندگی!

(صرفا قانون رو بیان کردم و نظری در مورد منصفانه بودن یا نبودنش ندادم.)