2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خودتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست
خرف نیست اخه عمله بابام قشنگ منو فروخته به خواهرش

بذار پای نادونیش و بیخیال شو حداقل بخاطر خودت .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بذار پای نادونیش و بیخیال شو حداقل بخاطر خودت .

خیلیی برام سنگینه اخه عیر قابل هصمخ 

این خواهرش از وقتی یادمه فقط براش دردسر داشته و بابامو ادیت میکرده 

نمیدونم چیسد که منو که بچشم فروخت به اون

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم جدیدا از پدر مادرم کینه دارم

منم از پدرومادرم ناراحتم.اما باهاشون ارتباط رو‌کم‌کردم.قبلا خیلی حرصشونو میخوردم.ولی الان مهم نیست برام.پدرومادر آدمای بدی نیستن.ولی با بیخیالی و افکار مزخرف .وآینده نگرنبودن ریدن تو اعصاب منو خواهرم.مثلا جرات نداریم به مامانم بگیم میای خونه ماها لباس کهنه نپوش جلو شوهرامون وخانوادشون زشته،یه وحشی بازی درمیارهکه نگو.همش میگه من همینم.واسش مهم نیست آبرو دختراش میره حرف میشنون.یا بابامو مجبورکرده بازنشسته شده بره سرکار پیرمرد میره سرکار چرا؟چون خانوم پول تو ارز دیجیتال به باد داده بدهی بالاآورده.حرف زیاده منم مغزم رد داده

منم از پدرومادرم ناراحتم.اما باهاشون ارتباط رو‌کم‌کردم.قبلا خیلی حرصشونو میخوردم.ولی الان مهم نیست ب ...

منم از مادرم دل خوشی ندارم 

سادیسم داره

اذیتمون میکنه 

مشکل روانی داره 

به اضافه اینا بی تربیت و بی ادبم هست

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
خیلیی برام سنگینه اخه عیر قابل هصمخ این خواهرش از وقتی یادمه فقط براش دردسر داشته و بابامو ادیت میکر ...

اینو میگی.من یاد فیلم برادران لیلا میفتم.دقیقا پدرومادرای ماهستن،صدبار دیدمش.اونجایی که زد توگوش باباش.آخخخخ دلم خنک میشه.باورت میشه منم همیشه میگم کاش میشد یه هیچین سیلی به مادرم بزنم که دست برداره.کی گفته پدرومادرا خوبن وهیچ مشکلی ندارن.همیشه کاراشون درسته؟چون صرفا پدرومادرن

خیلیی برام سنگینه اخه عیر قابل هصمخ این خواهرش از وقتی یادمه فقط براش دردسر داشته و بابامو ادیت میکر ...

شیطان خوب بلده بین ادمها تفرقه بندازه صبر کن ی زمانی اخرش میفهمه که مسیرش اشتباه بوده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....