2777
2789

درحالی که کاملا پشت پلک ها ورم کرده و فرزندش یواشکی یگوشه ساعت ها گریه کرده 

لایک نکنید .توروخدا 

شاید دغدغه هاش زیاده ، فکرش مشغوله که متوجه نشده اینو پای بی اهمیت بودن یا بی توجه بودن نذار شاید واقعا درگیری ذهنیش زیاده 

من پسر کوچیکه م یه سالشه شوهرم میاد خونه میگه اینجاش چی شده اونجاش چی شده من تازه میبینم مثلا خودشو زده جایی خطی چیزی افتاده ولی بهش بی توجه و بی مهر نیستم که فقط انقدر درگیری دارم که ممکنه بعضی چیزا رو متوجه نشم

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

شاید دغدغه هاش زیاده ، فکرش مشغوله که متوجه نشده اینو پای بی اهمیت بودن یا بی توجه بودن نذار شاید وا ...

بنظرمن این موردی که من میشناسم محبت نداره براش بچه هاش بی اهمیتن

لایک نکنید .توروخدا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتر که نمیبینه مگه کمبود توجه داری؟؟ همش سوال پیچت کنه چیشده کی چیکارت کرده خوبه؟؟ اگه با خودش مشکل داری خب بهش بگو چه کاریه 

البته برا منم خیلی شده خیلی شب ها تا صبح گریه کردم ولی خب نفهمید و شایدم ندید 

بهتر 

وگرنه میخواست سرزنش کنه چرا انقدر ضعیفی

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
شاید دغدغه هاش زیاده ، فکرش مشغوله که متوجه نشده اینو پای بی اهمیت بودن یا بی توجه بودن نذار شاید وا ...

دیگه چشم خیلی تابلوعه نباید یه نگاه توچشم بچه بندازن ؟😊

لایک نکنید .توروخدا 
بنظرمن این موردی که من میشناسم محبت نداره براش بچه هاش بی اهمیتن

احتمالا توی موقعیت های دیگه که واقعا نیاز به همدلی بوده این اتفاق نیفتاده و بی مهری وجود داشته که این مورد گریه و پف چشم به چشم اومده 

شاید اگر همدلی و امن بودن توی بستر زندگی وجود داشت الان این برداشت پیش نمی اومد 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بهتر که نمیبینه مگه کمبود توجه داری؟؟ همش سوال پیچت کنه چیشده کی چیکارت کرده خوبه؟؟ اگه با خودش مشکل ...

اره میدونم این که توجه نمیکنه خوبه بهتر کنکاش نمیکنه ولی بی محبتیشون هم میرسونه 

لایک نکنید .توروخدا 
احتمالا توی موقعیت های دیگه که واقعا نیاز به همدلی بوده این اتفاق نیفتاده و بی مهری وجود داشته که ای ...

اصلا هیچ جا نه حرفی نه همراهی هیچی .و همیشه بدون پشتوانه خودمون بودیم برا خودمون 

لایک نکنید .توروخدا 
اره میدونم این که توجه نمیکنه خوبه بهتر کنکاش نمیکنه ولی بی محبتیشون هم میرسونه

اره دیگه همینه

قدیما حتی مادرها میفهمیدن بچشون عاشق شده الان نه شکست عشقی‌شونو میفهمن نه عاشق و فارغ شدنشونو 😂😂

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اره دیگه همینهقدیما حتی مادرها میفهمیدن بچشون عاشق شده الان نه شکست عشقی‌شونو میفهمن نه عاشق و فارغ ...

دست بر قضامادر قدیمی هم هست این مورد 

لایک نکنید .توروخدا 
اصلا هیچ جا نه حرفی نه همراهی هیچی .و همیشه بدون پشتوانه خودمون بودیم برا خودمون

با چت جی پی تی صحبت کن بهش نقش روان‌درمانگر و کوچ بده و ازش بخواه که مثل جلسه درمانی باهات صحبت کنه و برون ریزی داشته باشی خیلی سبک میشی 

واقعیت اینه که ما فقط توی کودکی احتیاج به پشتوانه و حمایت داریم که این داده توی ذهنمون ایجاد بشه *مامان حواسش بهم هست * * مامان من رو دوست داره* * من ارزشمند هستم حتی اگر اشتباه کنم و...* 

اگر این اتفاق توی کودکی به درستی و کامل انجام بشه توی بزرگسالی دیگه نیاز به حضور مادر رو احساس نمی‌کنیم چون هر وقت حالمون بده همون داده کودکی از ضمیر ناخودآگاه بیرون میاد و حس حمایت داشتن رو زندگی میکنیم و احساس بدی از اینکه کسی حواسش بهمون نیست پیدا نمی‌کنیم 

این خلأ عاطفی از کودکی بوده که تا الان ادامه پیدا کرده برون ریزی بهت کمک می‌کنه کودک درونت رو رشد بدی و هم سن الان خودت کنی 

کتاب از حال بد به حال خوب رو هم بخون تمرین هاش به شدت بهت کمک می‌کنه 

تو خودت باید به فکر بهبود شرایط خودت باشی خودتو ول کنی منفعل بی انگیزه اهمال کاری افسرده و ... میشی 

ممکنه الان انگیزه ای برای تغییر نداشته باشی ولی از یه جایی به بعد انقدر فشار زیاد میشه روت که دیگه قانع میشی که باید برای حال خوب خودت تلاش کنی 

🩵راستش من خودم عضو باسلام نیستم ولی پول دستم بیاد یه فکری کنم چی بهتره

عزیزم میتونی بری سایت باسلام ببینی خریداران برای کدوم محصولات نظرات مثبت بیشتری دادند یا آمار فروش کدوم محصول بیشتره

من که بریدم از زندگی

کاش موفق بشم پول به دست بیارم

کاربری دست دو نفره
🩵راستش من خودم عضو باسلام نیستم ولی پول دستم بیاد یه فکری کنم چی بهترهعزیزم میتونی بری سایت باسلام ...

خدا وند کمکت کنه وهمین طور منو

لایک نکنید .توروخدا